ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 octombrie 2021

 
 

GiurgiuPeSurse [14/10/2021]

 
Preşedintele PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina: Trecem prin cea mai gravă catastrofă medicală, cu sute de morţi în fiecare zi!
     
Preşedintele PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina: Trecem prin cea mai gravă catastrofă medicală, cu sute de morţi în fiecare zi!

Câte un “Colectiv”, în fiecare zi, în ţara noastră! Trecem prin cea mai gravă catastrofă medicală, cu sute de morţi în fiecare zi, cu pacienţi arşi de vii, cu mii de oameni care se luptă pentru viaţa lor, cu spitale în care nu mai găseşti niciun loc, fie că eşti bolnav de COVID-19, fie că suferi de o altă afecţiune. Nu mai sunt medicamente, nu mai sunt locuri la ATI şi n-or să mai fie nici în cimitire! Este o tragedie de neimaginat, un genocid provocat tocmai de aceia care vor iarăşi în fruntea guvernului! Cioloş, cât tupeu ai să vii tot cu Vlad Voiculescu, Groparul Sănătăţii, pe lista miniştrilor dintr-un nou guvern? Locul lui este este pe lista celor care trebui INVESTIGAŢI pentru ceea ce ni se întâmplă acum, NU la conducerea ţării! Am ajuns să săpăm gropile din cimitir cu excavatorul, pentru că şi Voiculescu, dar şi doamna epilatoare Mihăilă erau preocupaţi mai degrabă de privatizarea serviciilor medicale şi de controlul achiziţiilor Sănătate. Nu au făcut nimic pentru a preveni dezastrul acesta sanitar! Sunteţi nişte criminali! Aţi refuzat testarea. Nu aţi pregătit spitalele pentru valul 4 al pandemiei. Nu aţi refăcut stocurile de medicamente şi oxigen. Ştiţi numai să băgaţi mâna în buzunarele românilor! Să-i pedepsiţi, să-i ameninţaţi, să le îngrădiţi toate drepturile! PSD îl somează pe prim-ministrul desemnat Dacian Cioloș să nu îndrăznească să includă în propunerea sa guvernamentală pe groparul sistemului de sănătate, Vlad Voiculescu! Nici pe el şi nici pe ceilalţi foşti miniştri care au îngropat toate domeniile de care au răspuns: transporturi, investiţii, proiecte europene, (...)

cititi articolul complet în GiurgiuPeSurse


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: GiurgiuPeSurse +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY