ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 27 octombrie 2021

 
 

HotNews [14/10/2021]

 
INSP propune carantină în București și în Ilfov. Cîțu nu vrea / Ce prevede legea și unde e decizia
     
INSP propune carantină în București și în Ilfov. Cîțu nu vrea / Ce prevede legea și unde e decizia

​Explozia de cazuri de COVID-19 a făcut Institutul Național pentru Sănătate Publică(INSP) să propună instituirea carantinei în București și în Ilfov. În documentul transmis către prefecturile București, Ilfov, ministerul Sănătății și lui Raed Arafat, se propune ca măsura să fie aplicată considerându-se că este vorba de zona metropolitană a Bucureștiului, de vreme ce parte a populației din Ilfov lucrează în București și invers. DOCUMENT INSP cere Ministerului Sănătății și lui Raed Arafat instituirea carantinei în București și Ilfov, pentru 14 zileRaed Arafat: Nu cred că vom ajunge la a carantina BucureștiulCîțu spune că nu carantinează Capitala și Ilfovul, dar vrea "cât mai rapid" acces doar cu certificat verde COVID la "toate activitățile", inclusiv la magazine: "Nu e o restricționare, e doar o triere"

cititi articolul complet în HotNews


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: HotNews +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY