ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 27 octombrie 2021

 
 

Radio Crazy [14/10/2021]

 
Fenomenul “Squid Game” se aude si in castile noastre
     
Fenomenul “Squid Game” se aude si in castile noastre

Jucătorii 001 și 456 se joacă cu sentimentele noastre în  Squid Game în funcție de momentul în care îi urmămim. Dar, noua piesă MoonSound și Hyemin este fix ceea ce ai nevoie odată ce ai terminat de văzut primul sezon și îți dorești să continui experiența Squid Game. Nu în viața reală, desigur. Respins inițial de diferite companii media și actori, Squid Game și-a găsit succesul bine meritat în 2021. Și, având în vedere popularitatea pe care serialul coreean a câștigat-o (locul 1 în topul a 90 de țări în numai 10 zile de la lansare), cu siguranță ne putem aștepta la apariția celui de-al doilea sezon, chiar dacă nu a apărut încă o confirmare oficială. “Printre multe producții de la Hollywood, e încurajator să vedem cum industria coreeană începe din ce în ce mai mult să își facă loc. E ca și când un artist underground reușește să ajungă în topuri încă de la primele sale piese. Squid Game este atât o apreciere personală dedicată serialului, dar și un semn că există mereu o șansă în viață de care poți alege să profiți. Sigur, poate fără să îți riști viața.”, declară MoonSound. MoonSound este unul dintre cele mai apreciate proiecte de muzică electronică din România, fiind o prezență constantă la festivaluri autohtone importante, precum Untold, Neversea sau Deep Forest Fest.  Printre artiștii internaționali cu care MoonSound colaborează se numără: Claptone, Groove Armada, Tube & Berger, Fritz Kalkbrenner și Gorgon City. MoonSound este, în același timp, owner-ul TeddyBear, unul dintre cele mai reprezentative branduri de petreceri din România. Păreri? Fenomenul “Squid Game” se aude si in castile noastre appeared first on Radio (...)

cititi articolul complet în Radio Crazy


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Radio Crazy +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY