ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 19 octombrie 2021

 
 

Radio Crazy [14/10/2021]

 
Gil lansează single-ul “All I Do For Love”
     
Gil lansează single-ul “All I Do For Love”

Newton Music lansează un nou proiect muzical – Gil. Primul single al artistului se numește “All I do for love” și este compus de Dan-Virgil Uliliuc, Răzvan Ghervan și Tudor Olarasu și beneficiază și de un lyric video realizat de YOUNGSTUFF. “ALL I DO FOR LOVE este piesa definitorie a albumului ALL I DO FOR LOVE. Aceastã piesã a fost o idee creatã în grabã, terminatã destul de repede care m-a surprins pe parcurs. Ea este definitorie , dar asta nu înseamnã cã celelalte piese vor fi la fel, voi încerca sã includ o multitudine de genuri și stiluri. Între timp vã aștept pe TikTok unde veți vedea exact ce este un voice impression!”, a declarat GILTHEFIRST. Pe numele lui real, Uliliuc Dan-Virgil e deja la al treilea proiect , primele douã, LIFE ON STRESS și TO THE FLOW fiind colaborãri cu artistul 2DOOR. În copilãrie GIL era fan a doi mari artiști ce și-au lãsat amprenta asupra lumii: Tupac Amaru Shakur și Michael Jackson , mai târziu fãcânt legãtura între cei doi și evoulând în producție, songwriting și DJ-ing. Păreri? Gil lansează single-ul “All I Do For Love” appeared first on Radio Crazy.

cititi articolul complet în Radio Crazy


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Radio Crazy +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY