ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 27 octombrie 2021

 
 

Ziarul Clujean [14/10/2021]

 
Razii în sistem integrat, în scopul prevenirii și combaterii efectelor pandemiei de Covid-19
     
Razii în sistem integrat, în scopul prevenirii și combaterii efectelor pandemiei de Covid-19

Sub autoritatea Instituției Prefectului Cluj, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, împreună cu jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile și Inspectoratului de Jandarmi Județean au desfășurat activități specifice pe raza întrejului județ, în sistem integrat, în scopul prevenirii și combaterii efectelor pandemiei de Covid-19. La data de 12 octombrie, în cadrul activităților de control privind modul în care sunt respectate măsurile impuse au fost legitimate peste 700 de persoane, verificate 612 locații de interes și 112 mijloace de transport, 23 dintre acestea fiind mijloace de transport public în comun. La nivelul municipiului Cluj-Napoca, în cursul aceleiași zile, în intervalul orar 17.00-22.00, respectiv 22.30-00.30, polțiștii secțiilor de poliție urbană din cadrul Biroului pentru Centrul Universitar, Poliției municipiului, Secțiilor Rurale arondate, alături de jandarmi și polițiști locali au acționat în scopul prevenirii producerii de fapte antisociale în mediul stradal, fiind totodată continuate verificările specifice contextului epidemiologic actual. De asemenea, polițiștii rutieri au organizat filtre rutiere pe raza municipiului pentru prevenirea evenimentelor rutiere și asigurarea unui climat sigur participanților la trafic. În urma activităților organizate au fost verificate în total peste 130 de vehicule și legitimate 344 de persoane. De asemenea, acțiunile derulate au vizat verificări ale modului în care operatorii economici respectă prevederile legale actuale. În total, în orele în care s-au desfășurat activitățile au fost aplicate 50 de sancțiuni contravenționale, 43 dintre acestea în conformitate cu OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice. Activitățile de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2 au fost continuate, la data de 13 octombrie a.c. efectivele (...)

cititi articolul complet în Ziarul Clujean


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Ziarul Clujean +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY