ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 19 octombrie 2021

 
 

Gândul [14/10/2021]

 
IPJ Dâmbovița anunță moartea fulgerătoare a unui comisar de la Serviciul de Investigații Criminale. „Drum lin spre ceruri, Relu!”
     
IPJ Dâmbovița anunță moartea fulgerătoare a unui comisar de la Serviciul de Investigații Criminale. „Drum lin spre ceruri, Relu!”

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Dâmbovița a anunțat joi că Aurelian Preda, comisar șef în cadrul Serviciului de Investigații Criminale, a murit subit la doar 50 de ani. Potrivit IPJ Dâmbovița, acesta avea o vechime […]

cititi articolul complet în Gândul


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Gândul +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY