ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 26 octombrie 2021

 
 

B1 Tv [14/10/2021]

 
Testele rapide antigen, mai eficiente decât se credea. Cercetătorii University College London au dat verdictul
     
Testele rapide antigen, mai eficiente decât se credea. Cercetătorii University College London au dat verdictul

Testele rapide anti-COVID-19 sunt mai precise decât se credea până de curând, potrivit unui studiu University College London (UCL), citat de Agerpres. În opinia cercetătorilor, persoanele al căror rezultat este pozitiv după efectuarea testului antigen (LFT) trebuie să „aibă încredere” şi „să rămână acasă”, pentru a-i proteja pe cei din jur. Cât de eficiente sunt testele rapide Potrivit studiului, testele rapide antigen sunt în proporție de 80% eficiente în detectarea COVID-19. Testele sunt „un instrument al sănătăţii publice foarte util” pentru a frâna răspândirea bolii COVID-19, susţin experţii. În Marea Britanie, testele rapide sunt utilizate pe scară largă acasă, dar și la locul de muncă și în școli. Testele rapidepot fi efectuate de orice persoană, indiferent de loc și dotări, iar rezultatul este gata în circa 15-30 de minute. Există teste care se realizează la nivelul cavităţii bucale şi nazale sau, cum este cazul testelor mai noi, prin recoltarea unor probe de salivă.

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Alexandru Rafila: PSD nu poate să aibă doar Ministerul Sănătății într-un moment atât de greu. Ar fi boicotat de Dan (...)
Alexandru Rafila: PSD nu poate să aibă doar Ministerul Sănătății într-un moment atât de greu. Ar fi boicotat de Dan Vîlceanu. Cum să rezolvi o criză fără să ai (...)
Deputatul PSD Alexandru Rafila a declarat, luni, că e nevoie de „o lună de solidaritate națională” (...)
Lora nu mai poate să facă fața emoțiilor: „A murit cu mine”
Lora nu mai poate să facă fața emoțiilor: „A murit cu mine”
Lora, una dintre cele mai apreciate și talentate interprete din showbiz-ul autohton, a trăit o (...)
Alexandru Rafila (PSD) cere o lună de „solidaritate națională” împotriva pandemiei: Dacă ne ținem serios de treabă, putem (...)
Alexandru Rafila (PSD) cere o lună de „solidaritate națională” împotriva pandemiei: Dacă ne ținem serios de treabă, putem obține imunitatea colectivă spre sfârșitul (...)
România ar putea ajunge la o imunitate colectivă de 70% până la finalul anului 2021 dacă se menține (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY