ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 26 octombrie 2021

 
 

B1 Tv [14/10/2021]

 
Cum să acționezi cât mai prudent atunci când apelezi la un credit de nevoi personale?
     
Cum să acționezi cât mai prudent atunci când apelezi la un credit de nevoi personale?

Se spune că banii nu aduc fericirea, dar când ai probleme financiare, adevărul este că banii sunt de mare ajutor. Pentru a nu ajunge în situații neplăcute pe plan financiar, este nevoie de o atitudine corectă și responsabilă în ceea ce privește bugetul de venituri și cheltuieli. Exact ca în cazul unei campanii, ar trebui să cauți să fii mereu pe plus. Doar așa vei putea economisi pentru a-ți satisface pe termen mediu și lung diverse nevoi și dorințe cu un cost mai ridicat. Pentru că nu trăim într-o situație ideală, în anumite momente putem avea cheltuieli neprevăzute și astfel să avem nevoie de un împrumut pe termen scurt, mediu sau lung. Variante există multe pe piață, căci concurența între instituțiile de creditare este foarte mare. Credite de nevoi personale pot fi contractate de la bănci comerciale și de la instituții financiare nebancare (IFN-uri). Cele din urmă oferă în principal avantajul rapidității – primești banii repede, simplu, fără complicații, cu birocrație minimă. În ambele variante (bănci sau IFN-uri) ești protejat de legislație în calitate de consumator de servicii financiare, deci totul este sigur, legal, onest. Trebuie doar să citești cu atenție condițiile împrumutului, să semnezi doar după ce înțelegi exact cât primești și cât și când trebuie să rambursezi în rate respectivul credit de nevoi personale. Astfel, pentru a avea doar experiențe fericite, totul este să acorzi atenție detaliilor. Când alegi un credit de nevoi personale, este responsabil să te gândești chiar tu la variantele mai puțin dorite, în care ai putea avea probleme legate de venituri în perioada următoare. Astfel, alege o variantă cu rate fixe comode, simplu de plătit, fără un efort puternic. Caută mereu să nu fi la limită, să nu ajungi să ai presiunea unor rate greu de rambursat. Un alt element important când alegi un credit este analiza situației (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Alexandru Rafila: PSD nu poate să aibă doar Ministerul Sănătății într-un moment atât de greu. Ar fi boicotat de Dan (...)
Alexandru Rafila: PSD nu poate să aibă doar Ministerul Sănătății într-un moment atât de greu. Ar fi boicotat de Dan Vîlceanu. Cum să rezolvi o criză fără să ai (...)
Deputatul PSD Alexandru Rafila a declarat, luni, că e nevoie de „o lună de solidaritate națională” (...)
Lora nu mai poate să facă fața emoțiilor: „A murit cu mine”
Lora nu mai poate să facă fața emoțiilor: „A murit cu mine”
Lora, una dintre cele mai apreciate și talentate interprete din showbiz-ul autohton, a trăit o (...)
Alexandru Rafila (PSD) cere o lună de „solidaritate națională” împotriva pandemiei: Dacă ne ținem serios de treabă, putem (...)
Alexandru Rafila (PSD) cere o lună de „solidaritate națională” împotriva pandemiei: Dacă ne ținem serios de treabă, putem obține imunitatea colectivă spre sfârșitul (...)
România ar putea ajunge la o imunitate colectivă de 70% până la finalul anului 2021 dacă se menține (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY