ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 26 octombrie 2021

 
 

Gazeta de Sud [14/10/2021]

 
Un băiat de 8 ani a murit după ce a fost călcat cu mașina de mătușa lui
     
Un băiat de 8 ani a murit după ce a fost călcat cu mașina de mătușa lui

Un băiat de 8 ani a murit după ce a fost călcat cu mașina de mătușa lui, în parcarea unui bloc de apartamente din Izmir, Turcia. Băiatul a rămas cu mâna blocată în portiera mașinii și a fost tras sub mașina, până când a ajuns sub roțile acesteia. Camerele de supraveghere din parcare surprind momentul în care băiatul de 8 ani coboară din mașină și rămâne cu mâna blocată în portieră. Mătușa lui, aflată la volan, nu observă și nici nu așteaptă să se asigure că cel mic s-a îndepărtat suficient de mașină. Pleacă de pe loc și îl târăște pe copil câțiva metri, până în punctul în care el ajunge sub roțile mașinii. Ulterior, femeia este surprinsă cum caută ajutor, tulburată, cu trupul celui mic sângerând în brațe. Un medic alertat despre incident începe manevrele de resuscitare, însă totul este în zadar. Băiatul era în grija mătușii după ce mama lui murise cu trei luni în urmă Femeia îl creștea pe cel mic ca pe propriul fiu, acesta fiind în grija ei în momentul accidentului. Ea a fost arestată, însă magistrații au decis să o elibereze fără nicio acuzație la adresa ei. Înfuriat de decizia magistraților, tatăl băiatului, Adem Kara, a înmânat presei imaginile surprinse de camerele de supraveghere și a cerut ca ea să fie aruncată după gratii, scrie The Sun.

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Horoscop
Horoscop
BerbecS-ar putea ca astăzi să fii mai emotiv. Recomandarea astrelor este să nu fugi de emoții, ci (...)
Bancul zilei
Bancul zilei
Trei lilieci într-o peșteră, atârnați cu capetele în jos.Deodată, unul dintre lilieci se întoarce cu (...)
Comunicat de presă – Încheiere proiect „DEZVOLTAREA DURABILĂ A FIRMEI SC AGROMAR ANDREAS PETRY (...)
Comunicat de presă – Încheiere proiect „DEZVOLTAREA DURABILĂ A FIRMEI SC AGROMAR ANDREAS PETRY SRL”
SC AGROMAR ANDREAS PETRY SRL, cu sediul în Oraș Piatra-Olt, Sat Criva de Sus, Șoseaua Argeșanu, (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY