ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 octombrie 2021

 
 

Gazeta de Sud [14/10/2021]

 
„U“ Craiova – Clinceni / Gigi Ciurea: „Suntem echipa mai bună şi trebuie să câştigăm“
     
„U“ Craiova – Clinceni / Gigi Ciurea: „Suntem echipa mai bună şi trebuie să câştigăm“

Fost antrenor secund al Universităţii Craiova, Gigi Ciurea, şi-a luat rolul de bunic în serios, dar nu neglijează fotbalul absolut deloc. El a urmărit-o cu atenţie pe Ştiinţa şi consideră că echipa este într-o continuă ascesnsiune. „Eram într-o formă destul de bună în momentul întreruperii, dar asta nu înseamnă că nu o putem continua. Îmi place ce joacă acum echipa! Producem multe faze de poartă, pasăm foarte bine, dar ar fi important să fim mai atenţi în faţă, în momentul finalizării. Golul nu trebuie să se lase prea mult aşteptat. Dacă reuşim să marcăm mai repede, să nu irosim, ca până acum, multe ocazii până să înscriem, atunci ne facem meciul mult mai uşor. Îmi place Lyes Houri, dă viteză jocului, dar nu numai el. Echipa se mişcă bine în teren, dar un joc depinde şi de adversar, de ziua pe care o prinzi. Însă eu cred că vom arăta din ce în ce mai bine“, a declarat Gigi Ciurea, pentru Gazeta de Sud. „Avem jucători mai valoroşi şi experimentaţi şi trebuie să învingem“ Gigi Ciurea a vorbit şi despre meciul cu Academica Clinceni şi nu concepe ca Universitatea Craiova să nu-şi adjudece punctele şi să ofere un joc consistent. „Suntem echipa mai bună şi trebuie să câştigăm. Trebuie să fim atenţi, pentru că ei sunt mai periculoşi în meciurile susţinute în deplasare, şi chiar nu au nimic de pierdut. Eu consider că avem jucători mai valoroşi, experimentaţi şi trebuie să învingem. Un lucru important este că s-a schimbat şi gazonul. E clar că ne avantajează un gazon bun, pentru că avem o echipă cu jucători tehnici, care construiesc mult. Acum nu mai pot să spună că le sare mingea nu ştiu cum. Trebuie să joace cu plăcere şi să ne ofere o victorie frumoasă“, a comentat Ciurea, care marţi a împlinit 59 de ani. „Jucătorii sunt conştienţi că toate meciurile trebuie să le trateze la victorie, pentru că obiectivele sunt mari. Trebuie să ne câştigăm meciurile şi să (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Drumul județean Moțăței – Plenița, la primul strat de asfalt
Drumul județean Moțăței – Plenița, la primul strat de asfalt
Pe drumul județean Moțăței – Plenița, al doilea tronson al DJ 561A Giurgița – Urzicuța – Afumați – (...)
Gorj: Tânăr de 18 ani, prins la furat într-un magazin din Turburea
Gorj: Tânăr de 18 ani, prins la furat într-un magazin din Turburea
Un tânăr, de 18 ani, din comuna gorjeană Țânțăreni, a fost prins la furat noaptea trecută într-un (...)
(VIDEO) Viceamiralul care a vaccinat în 7 luni aproape toată populația Portugaliei
(VIDEO) Viceamiralul care a vaccinat în 7 luni aproape toată populația Portugaliei
Într-un interviu pentru HotNews.ro, coordonatorul campaniei de vaccinare din Portugalia, una (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY