ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 17 octombrie 2021

 
 

Gazeta de Sud [14/10/2021]

 
Liga 3 / Mario Găman exclude un eventual rezultat negativ la Roşiori
     
Liga 3 / Mario Găman exclude un eventual rezultat negativ la Roşiori

Antrenorul formaţiei CSO Filiaşi, Mario Găman, a prefaţat pentru GdS confruntarea cu Sporting Roşiori, programată sâmbătă, de la ora 15.00, din cadrul etapei 8 a Ligii 3, seria 6. Situaţia din clasament nu le permite doljenilor un nou pas greşit în Teleorman, dacă vor în play-off, iar Mario Găman le cere jucătorilor săi să dea totul pe teren. GdS: Cum prefaţezi meciul acesta cu Sporting Roşiori, pe care sunteţi cam obligaţi să-l câştigaţi? Mario Găman: Ne aşteaptă un meci dificil, la fel ca toate celelalte. Trebuie să facem lucrurile în aşa fel încât să obţinem toate cele 3 puncte. E obligatoriu! Şi nu neapărat prin prisma jocului! Celelalte meciuri pe care le-am pierdut le-am controlat, din punct de vedere al posesiei, dar, din păcate, greşelile individuale şi neatenţia pe faza ofensivă ne-au făcut să ne declarăm învinşi. Situaţia ne obligă să fim mai precişi în execuţii, mai concentraţi şi mai corecţi pe faza defensivă. Numai atunci lucrurile vor fi de partea noastră! GdS: Nu avem ce face şi punem şi răul în faţă. Dacă veţi pierde acest meci se complică foarte mult lucrurile în clasament. Mario Găman: Se complică foarte tare! Practic va trebui să luptăm pentru evitarea retrogradării, nu pentru play-off. Chiar dacă în Cupa României am făcut istorie, se pare că la meciurile din campionat nu este aceeaşi concentrare, determinare şi dorinţă de a câştiga. În momentul când lipsesc aceşti 3 factori, atunci suferi. Nu este suficient doar să intri în teren şi gata, ai câştigat jocul. Toate meciurile pe care le-am pierdut au fost cauzate de nişte goluri primite din faze care nu anunţau nimic, cu echipe care nu ne dominau din punct de vedere al jocului. Nici nu vreau să mă gândesc la înfrângere, ci doar la victorie în acest meci. GdS: Misiunea de la Roşiori va fi mai dificilă ţinând cont şi de vremea de afară. Cu siguranţă suprafaţa va avea de suferit în (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Baschetbaliștii Craiovei au învins, iar Michael Qualls a făcut spectacol cu Galați
Baschetbaliștii Craiovei au învins, iar Michael Qualls a făcut spectacol cu Galați
Baschetbaliștii de la SCMU Craiova au făcut un nou meci bun în Liga Națională și au bifat cea de-a (...)
SCMU Craiova a muncit din greu, dar s-a ales doar cu un punct din meciul cu Mioveni
SCMU Craiova a muncit din greu, dar s-a ales doar cu un punct din meciul cu Mioveni
Debutul în Divizia A1 pe propriul teren nu a fost, per total, așa cum se așteptau voleibalistele (...)
Handbal / Universitatea Craiova, remiză surprinzătoare cu SCM Timișoara
Handbal / Universitatea Craiova, remiză surprinzătoare cu SCM Timișoara
Rezultat surprinzător, sâmbătă după masă, în Bănie, la partida dintre Universitatea Craiova și SCM (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY