ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 18 octombrie 2021

 
 

Europa FM [14/10/2021]

 
Un nou spital Covid în județul Arad. Simina Roz: „Suntem în situația în care toate paturile alocate pentru Covid-19 sunt ocupate”
     
Un nou spital COVID în județul Arad. Simina Roz: „Suntem în situația în care toate paturile alocate pentru COVID-19 sunt ocupate”

Un nou spital orășenesc din județul Arad a fost inclus în circuitul COVID-19, după ce paturi din spitalul județean s-au ocupat, iar în acest moment alte locuri nu mai sunt deschise. Miercuri, spitalul mai avea 15 locuri libere, iar 39 de pacienți așteaptau un loc în spital la Unitatea de Primiri (...)

cititi articolul complet în Europa FM


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Protestatarii din portul Trieste au fost împrăștiați de polițiști cu tunuri de apă. Docherii sunt nemulțumiți că au nevoie (...)
Protestatarii din portul Trieste au fost împrăștiați de polițiști cu tunuri de apă. Docherii sunt nemulțumiți că au nevoie de certificatul COVID la muncă
Intervenție în forță a poliției italiene asupra celor care protestau față de introducerea (...)
Cătălin Drulă: „Un vot negativ acordat Cabinetului Cioloș ar fi un pas către alegeri anticipate”
Cătălin Drulă: „Un vot negativ acordat Cabinetului Cioloș ar fi un pas către alegeri anticipate”
Vicepreședintele USR, Cătălin Drulă crede că în 2 zile, România ar putea avea un nou Guvern, dacă (...)
SONDAJ INSCOP: Aproape jumătate dintre români cred că televiziunea propagă fake news. Ce cred oamenii despre radio (...)
SONDAJ INSCOP: Aproape jumătate dintre români cred că televiziunea propagă fake news. Ce cred oamenii despre radio | AUDIO
Aproape jumătate dintre români consideră că televiziunile sunt cele mai expuse la a prezenta știri (...)
[Toate articolele din: Europa FM +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY