ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 16 octombrie 2021

 
 

B1 Tv [14/10/2021]

 
De ce s-a întors Connect-R un alt om în România, după ce a fost eliminat de la „Asia Express” (Antena 1)
     
De ce s-a întors Connect-R un alt om în România, după ce a fost eliminat de la „Asia Express” (Antena 1)

Connect-R și Shift au fost eliminați din Asia Ezpress, după o cursă lună, dură și plină de provocări. Cei doi artiști și-au depășit limitele în show-ul de la Antena 1, iar Connect-R s-a întors o altă persoană după sezonul 4 al emisiunii. În ediția de miercuri, trei echipe au fost nominalizate la cursa pentru ultima șansă: Adriana Trandafir și Maria Speranța, Shift și Connect-R; Natanticu și soția lui Lizi. Connect-R și Shift, eliminați din cursa de la Antena 1 Cei doi artiștii au intrat în proba pentru ultima șansă și au fost una dintre echipele nefericite din concurs care a fost nevoită se plăce acasă. Echipa a ajuns ultima Irina Fodor, după ce a îndeplinit toate misiunile din cursa pentru ultima șansă. Totuși, nestemata cărată de Lorelei și Zarug, în cutie, pe tot parcursul sejurului lor de vacanță a fost roșie, iar astfel cei doi au fost nevoiți să părăsească competiția. „Nu trebuie să vă pară rău pentru că acest concurs este foarte dur, foarte real. Așa cum spunea doamna Adriana, noi suntem cuplul boem de aici. Suntem împrăștiați, dezordonați, pierdem lucruri”, a mărturisit Connect-R, în timpul emisiunii. View this post on Instagram A post shared by 𝐀𝐒𝐈𝐀 𝐄𝐗𝐏𝐑𝐄𝐒𝐒 𝐑𝐎𝐌Â𝐍𝐈𝐀 (@asiaexpressromania) De ce s-a întors alt om din Asia Express Cântărețul a recunoscut că viața lui s-a schimbat într-un mod considerabil odată cu show-ul de la Antena 1, iar astfel a reuși să își depășească limitele și să își atingă toate obiectivele. „Ne-a părut rău că nu mai stăm. Dar este corect. Pe de altă parte, când am văzut piatra roșie ne-am adus aminte de motivul pentru care am venit aici și anume să-mi câștig o inimă nouă. În ultimii 20 de ani nu știu dacă am fost mai aproape de Dumnezeu cum am fost în astea 3 săptămâni”, a povestit artistul, pentru A1.ro. Descoperă cine ar putea fi câștigătorii de la Asia Express sezonul 4, de la Antena 1. Connect-R și Shift nu au fost, (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Principalul suspect pentru uciderea parlamentarului britanic David Amess, audiat ore întregi de forțele antitero. (...)
Principalul suspect pentru uciderea parlamentarului britanic David Amess, audiat ore întregi de forțele antitero. BBC: Un nou atac terorist e încă „probabil” în Marea (...)
Autoritățile Regatului Unit îl interoghează în continuare pe britanicul în vârstă de 25 de ani care (...)
Manifestație împotriva fascismului la Roma, cu circa 200.000 de persoane. Demonstranții au cerut interzicerea grupului (...)
Manifestație împotriva fascismului la Roma, cu circa 200.000 de persoane. Demonstranții au cerut interzicerea grupului Forza Nuova (VIDEO)
Aproximativ 200.000 de persoane au ieșit în stradă la Roma, sâmbătă, pentru a demonstra împotriva (...)
Vlad Voiculescu: Singura coaliție posibilă pentru USR PLUS, cea cu PNL și UDMR. Dacă nu se vor întoarce la negocieri (...)
Vlad Voiculescu: Singura coaliție posibilă pentru USR PLUS, cea cu PNL și UDMR. Dacă nu se vor întoarce la negocieri până în cursul zilei de duminică, probabil veți vedea un guvern USR PLUS în Parlament (...)
Vlad Voiculescu, vicepreședinte USR PLUS, a declarat că singura coaliție posibilă pentru partidul (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY