ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 18 octombrie 2021

 
 

Business Magazin [14/10/2021]

 
Cifrele dezastrului din Sănătate: România, locul 5 în lume la numărul de decese în ultima săptămână
     
Cifrele dezastrului din Sănătate: România, locul 5 în lume la numărul de decese în ultima săptămână

România este fruntaşă în clasa­men­te negative privind criza sanitară COVID-19, poziţionându-se în pri­mele zece ţări din lume la indicatori ca nu­mărul de cazuri, de decese sau de pa­cienţi cu forme grave internaţi, du­pă cum arată clasamentul realizat de site-ul worldometers.info, care strânge informaţii publicate de autorităţi.

cititi articolul complet în Business Magazin


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Compania de tehnologie 2Performant, listată pe piaţa AeRO a BVB, a intermediat vânzări de 17 mil. euro în T3/2021, prin (...)
Compania de tehnologie 2Performant, listată pe piaţa AeRO a BVB, a intermediat vânzări de 17 mil. euro în T3/2021, prin platforma proprie de marketing afiliat, plus (...)
2Performant, principalul jucător din piaţa de marketing afiliat din România, listat pe piaţa AeRO (...)
Ministerul Finanţelor calculează cât ar câştiga din eliminarea unor facilităţi fiscale. Statul pierde 600 mil. euro pe an (...)
Ministerul Finanţelor calculează cât ar câştiga din eliminarea unor facilităţi fiscale. Statul pierde 600 mil. euro pe an din facilităţile acordate IT-iştilor şi (...)
„Măsurile de reducere a sti­mulentelor fiscale ex­ce­sive, în principal pen­tru impozitul pe ve­nit, (...)
Lanţul de bijuterii Teilor vrea să atragă 8 milioane de euro de la investitorii de la Bursa de la Bucureşti printr-un (...)
Lanţul de bijuterii Teilor vrea să atragă 8 milioane de euro de la investitorii de la Bursa de la Bucureşti printr-un plasament privat intermediat de BT Capital (...)
Lanţul de bijuterii Teilor, controlat de antreprenorul Florin Enache, intenţionează să atragă 8 (...)
[Toate articolele din: Business Magazin +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY