ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 26 octombrie 2021

 
 

Ziua de Vest [14/10/2021]

 
Elevii de la Liceul de Arte Plastice Timișoara trec la cursuri online, din mai multe cauze. Printre acestea, și „funcționarea defectuoasă a sistemului termic”
     
Elevii de la Liceul de Arte Plastice Timișoara trec la cursuri online, din mai multe cauze. Printre acestea, și „funcționarea defectuoasă a sistemului termic”

Miercuri, 13 octombrie, consiliul de administrație al Liceului de Arte Plastice Timișoara a decis trecerea la învățământ online, din mai multe cauze. Cum se întâmplă și la alte școli din municipiu, o problemă o reprezintă sistemul de încălzire. Acesta ar funcționa „defectuos”, potrivit hotărârii luate (...)

cititi articolul complet în Ziua de Vest


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Ziua de Vest +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY