ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 27 octombrie 2021

 
 

Gazeta de Sud [14/10/2021]

 
Procentul de vaccinare la Universitatea din Craiova este de peste 80%
     
Procentul de vaccinare la Universitatea din Craiova este de peste 80%

Peste 80% din cadrele didactice titulare și asociate ale Universității din Craiova sunt vaccinate împotriva COVID-19, conform datelor transmise de reprezenații centrului universitar. În ceea ce privește studenții vaccinați, universitarii craioveni au precizat că se află în derulare o acțiune de sondare a opțiunilor. Universitarii craioveni au ales în majoritate să se vaccineze împotriva COVID-19. ”Conform ultimei raportări către Ministerul Educației situația vaccinării este următoarea 759 de cadre didactice asociate și titulare sunt vaccinate. La Universitatea din Craiova 940 de cadre didactice titulare și asociate”, se arată în răspunsul Universității din Craiova către GdS pe tema vaccinării. Practic, 80,74% dintre cadrele didactice au ales să se vaccineze împotriva COVID-19. Vaccinarea este considerată esențială în mediul universitar. Consiliul Naţional al Rectorilor (CNR) a cerut Guvernului și Parlamentului modificarea cadrului legislativ astfel încât accesul în spaţiul universitar să se facă pe baza certificatului verde digital, cu excepţia celor care au contraindicaţii medicale. În prezent, la Universitatea din Craiova cursurile se desfășoară online, iar activitățile practice trebuie derulate cel puțin în proporție de 50% față în față. Se sondează opțiunea studenților În ceea ce privește situația studenților vaccinați, Universitatea din Craiova nu are o situație a opțiunilor. ”În privința studenților nu dispunem de o situație privind vaccinarea, fiind în curs de desfășurare o acțiune a Convenției Organizațiilor Studențești din Universitatea din Craiova”, se arată în răspunsul Universității din Craiova. Potrivit datelor transmise de reprezentanții centrului universitar sunt 17.840 de studenți. Cazarea în căminele studențești s-a făcut pe baza vaccinării. ”În situaţii de excepţie, studenţii care nu se pot vaccina ca urmare a unor (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Mai multe studii demonstrează că vaccinurile reduc transmiterea virusului cu peste 80%
Mai multe studii demonstrează că vaccinurile reduc transmiterea virusului cu peste 80%
Sunt vaccinurile într-adevăr puţin eficiente pentru a evita răspândirea Covid-19, aşa cum putem citi (...)
(VIDEO) 42 de percheziții în București și trei județe
(VIDEO) 42 de percheziții în București și trei județe
Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – (...)
CEPCB: Sezonul gripal ar putea fi unul sever
CEPCB: Sezonul gripal ar putea fi unul sever
Centrul European de Prevenire şi Control al Bolilor (CEPCB) a transmis un avertisment că sezonul (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY