ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 19 octombrie 2021

 
 

HotNews [14/10/2021]

 
[P] Windows 11 este disponibil! Obțineți Windows 11 ieftin la 18,99 € și experimentați-l chiar acum
     
[P] Windows 11 este disponibil! Obțineți Windows 11 ieftin la 18,99 € și experimentați-l chiar acum

Microsoft a lansat acum Windows 11 ca upgrade gratuit pentru persoanele care rulează Windows 10. Microsoft va anunța utilizatorii când sunt disponibile actualizările Windows. De asemenea, puteți face clic pe "Start"> "Setări"> "Actualizare și securitate"> "Actualizare Windows" în colțul din stânga jos al desktopului pentru a verifica manual dacă fișierul de actualizare este gata. Microsoft va stabili prioritatea actualizării la Windows 11 pe baza unor factori precum specificațiile hardware ale computerului, valori de fiabilitate și vârsta dispozitivului. Dacă specificațiile hardware ale computerului dvs. nu îndeplinesc cerințele minime ale Windows 11 sau doriți să experimentați Windows 11 imediat, iată o șansă bună să îl obțineți ieftin chiar acum. Prețul celei mai recente chei Windows 11 de pe GoDeal24.com este de numai 18,99 EUR. De asemenea, puteți alege să obțineți mai întâi un Windows 10 mai ieftin pentru 7.35EUR pe GoDeal24.com și să așteptați notificarea gratuită de upgrade.

cititi articolul complet în HotNews


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: HotNews +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY