ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 17 octombrie 2021

 
 

B1 Tv [14/10/2021]

 
Suma uriaşă pe care o are de plătit furnizorului de electricitate un prahovean. „La noi nu e fabrică!”
     
Suma uriaşă pe care o are de plătit furnizorului de electricitate un prahovean. „La noi nu e fabrică!”

Proprietarul unui imobil din Sinaia a avut parte de șocul vieții când a văzut factura la lumină. Suma pe care furnizorul de energie electrică spune că o are de plată depăşeşte 23.000 de lei. Acesta este convins că suma uriașă este nejustificată și că s-a produs o eroare, chiar dacă în cauză este vorba despre o vilă cu zece camere, unde sunt montate becuri economice (LED). Deşi este vorba despre consumul de curent al unei vile pe o perioadă de patru luni şi jumătate, suma este totuşi enormă, susţine administratorul clădirii. ”În mod normal, factura de curent era undeva la 1.000 de lei pe lună, cel mai mult am avut de plată 1200- 1300 lei pe lună, pentru că la noi nu este fabrică, nu folosim utilaje sau alte echipamente care să consume energie electrică. În plus, avem becuri LED în toată clădirea”, explică administratorul proprietăţii., potrivit adevarul.ro. De unde a început calvarul?  Problema pare să fi apărut undeva în luna mai, atunci când a fost schimbat contorul electric. Aparatul a început să măsoare cosnumul de energie electrică de la zero, iar în luna octombrie indica un consum total, în perioada mai-octombrie 2021, de aproximativ 6000 de Kwh. Pentru acest consum, factura nu ar fi trebuit să depăşească 7000 de lei, susţine proprietarul. Totuşi pe factura apare un consum activ pentru perioada menţionată de peste 33.000 de Kwh şi nimeni nu poate explica de unde a apărut această diferenţă (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Neamț: Un bărbat a fost sfâșiat de 3 urși la o partidă de vânătoare
Neamț: Un bărbat a fost sfâșiat de 3 urși la o partidă de vânătoare
Un bărbat din Neamț a fost sfâșiat de 3 urși, duminică dimineață. Acesta se afla la o partidă legală (...)
Rata de infectare COVID continuă să crească în București. Indice de 16,27 la mie, duminică
Rata de infectare COVID continuă să crească în București. Indice de 16,27 la mie, duminică
Rata de infectare cu COVID-19 a fost actualizată, duminică la nivelul municipiului București, de (...)
Șoferița care a accidentat intenționat un polițist a fost condamnată la închisoare. Câți ani și-ar putea petrece în (...)
Șoferița care a accidentat intenționat un polițist a fost condamnată la închisoare. Câți ani și-ar putea petrece în spatele gratiilor
Șoferița buzoiancă care a accidentat intenţionat un poliţist pe motocicletă care o urmărea, iar apoi (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY