ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 27 octombrie 2021

 
 

B1 Tv [14/10/2021]

 
Eugen Tomac a discutat cu premierul Republicii Moldova despre scumpirea energiei
     
Eugen Tomac a discutat cu premierul Republicii Moldova despre scumpirea energiei

Europarlamentarul Eugen Tomac se află într-o vizită de lucru în Republica Moldova, unde s-a întâlnit cu premierul Natalia Gavriliță, în cadrul unei delegații a Partidului Popular European, formată din deputați PNL și PMP în Legislativul de la Bruxelles și în Parlamentul României: „Astăzi, mi-am reluat activitatea de care mi-a fost dor. De mai bine de un an nu am mai fost la Chișinău. Avem multe lucruri de făcut. Trebuie să fim alături de românii din R. Moldova. De această dată, mă aflu aici în cadrul unei delegații a Partidului Popular European, formată din deputați PNL și PMP în Legislativul de la Bruxelles și în Parlamentul României. Delegația este condusă de Rareș Bogdan. Prima întâlnire la Chișinău am avut-o cu doamna prim-ministru, Natalia Gavriliță. Am discutat despre cum poate, concret, susține Bruxelles-ul agenda proeuropeană a Guvernului R. Moldova, dar și despre ce trebuie făcut la București pentru a consolida legăturile dintre românii de pe cele două maluri ale Prutului. Am discutat, de asemenea, despre scumpirea energiei, problemă presantă nu doar la Chișinău, iar noi avem obligația să sprijinim Republica Moldova în acest sens. În ceea ce privește mass-media, personal, militez pentru crearea cât mai curând a unui spațiu comunicațional comun, astfel încât toate instituțiile media din România să poată fi prezente în R. Moldova, iar televiziunile și posturile de radio din Basarabia să aibă acces pe piața românească”, a scris pe Facebook Eugen (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Cu îți decorezi casa de Halloween? Idei și trucuri sugestive
Cu îți decorezi casa de Halloween? Idei și trucuri sugestive
Printre sărbătorile de toamnă se numără si Halloween-ul, o sărbătoare puțin mai atipică, pe care au (...)
Senatoarea Diana Șoșoacă s-ar fi vaccinat anti-COVID, conform zvonurilor
Senatoarea Diana Șoșoacă s-ar fi vaccinat anti-COVID, conform zvonurilor
Diana Șoșoacă s-a făcut recunoscută în spațiul public pentru mesajele ei împotriva restricțiilor (...)
România, o nouă zi cu peste 500 decese din cauza COVID-19. În ultimele 24 de ore au fost raportate 14.950 de cazuri (...)
România, o nouă zi cu peste 500 decese din cauza COVID-19. În ultimele 24 de ore au fost raportate 14.950 de cazuri noi
Grupul de comunicare strategică a anunțat primele date ale bilanțului de la ora 13:00. Astfel, în (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY