ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 26 octombrie 2021

 
 

B1 Tv [14/10/2021]

 
Florin Cîțu: „Nu putem să fim la guvernare cu un partid care a votat o moțiune împotriva PNL” / “Dacă vrem să trecem peste acest moment USR trebuie să recunoacă o greșeală și apoi putem să mergem mai departe”
     
Florin Cîțu: „Nu putem să fim la guvernare cu un partid care a votat o moțiune împotriva PNL” / “Dacă vrem să trecem peste acest moment USR trebuie să recunoacă o greșeală și apoi putem să mergem mai departe”

Premierul Florin Cîțu a declarat joi că Bex al PNL a votat deja o decizie potrivit căreia liberalii nu pot intra la guvernare cu un partid care a votat moțiunea de cenzură inițiată de PSD, alături de AUR. „Deciziile le luăm în forurile de conduce ale PNL. Avem deja o decizie în Bex, nu putem să fim la guvernare cu un partid care a votat o moțiune împotriva noastră. Aud foarte mult în spațiul public cuvântul responsabilitate aruncat foarte ușor de la cei care au votat sau depus o moțiune împreună cu AUR, de la cei care au votat moțiunea PSD, de la cei care acum o lună de zile au luat ministrul Sănătății, l-au luat din Guvern și au lăsat România fără ministru într-o perioadă dificilă. Este complicat să iei în serios să iei cuvântul responsabilitate care vine de la acești oameni. Unde suntem de acord cu toții, pentru România este stabilitatea și refacerea coalițieie ste un lucru important, dar refacerea coaliției în jurul PNL este soluția pe care o propunem. Nu aș trece foarte ușor peste modul în care s-a ajuns aici. Nu poți să spui că azi ești responsabil când ai fost iresponsabil acum o săptămână”, a declarat Florin Cîțu. Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Alexandru Rafila: PSD nu poate să aibă doar Ministerul Sănătății într-un moment atât de greu. Ar fi boicotat de Dan (...)
Alexandru Rafila: PSD nu poate să aibă doar Ministerul Sănătății într-un moment atât de greu. Ar fi boicotat de Dan Vîlceanu. Cum să rezolvi o criză fără să ai (...)
Deputatul PSD Alexandru Rafila a declarat, luni, că e nevoie de „o lună de solidaritate națională” (...)
Lora nu mai poate să facă fața emoțiilor: „A murit cu mine”
Lora nu mai poate să facă fața emoțiilor: „A murit cu mine”
Lora, una dintre cele mai apreciate și talentate interprete din showbiz-ul autohton, a trăit o (...)
Alexandru Rafila (PSD) cere o lună de „solidaritate națională” împotriva pandemiei: Dacă ne ținem serios de treabă, putem (...)
Alexandru Rafila (PSD) cere o lună de „solidaritate națională” împotriva pandemiei: Dacă ne ținem serios de treabă, putem obține imunitatea colectivă spre sfârșitul (...)
România ar putea ajunge la o imunitate colectivă de 70% până la finalul anului 2021 dacă se menține (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY