ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 octombrie 2021

 
 

B1 Tv [14/10/2021]

 
Certificatul verde pentru Covid-19 ar putea fi obligatoriu la intrarea în supermarket. Precizările premierului Florin Cîțu (VIDEO)
     
Certificatul verde pentru COVID-19 ar putea fi obligatoriu la intrarea în supermarket. Precizările premierului Florin Cîțu (VIDEO)

Premierul Florin Cîțu  a anunțat că certificatul verde pentru COVID-19 ar putea fi obligatoriu la intrarea cetățenilor în supermarket. Afirmațiile vin după ce premierul a transmis că nu se dorește, cel puțin pentru moment un lockdown. „În acest moment, cred că pasul următor este să cerem folosirea certificatului verde pentru circulație. E o propunerea, am vorbit cu ministrul Sănătății, cu domnul Arafat, este o propunere a CNSU, dar eu aș propune acest lucru cât mai rapid. (…) Nu este o restricționare, este doar o triere. Dacă te vaccinezi, dacă ai trecut prin boală, dacă te-ai testat, deci sunt trei variante simple (…) Aș merge pe ideea de a folosi certificatul verde și în magazine”, a declarat premierul, după ședința de Guvern. Carantinarea Bucureștiului nu se numără printre măsuri Premierul a precizat că, pentru moment, nu se ia în calcul carantinarea Bucureștiului, existând alte măsuri care pot fi adoptate. „Nu luăm această măsură, la carantinarea Bucureștiului. Ne uităm la alte măsuri care să împiedice răspândirea virusului. Am putea impune certificat verde pentru toate activitățile din România. Este un pas important și ne gândim la asta. Nu am discutat despre reducerea orelor de funcționare”, a precizat el. Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Cristian Diaconescu (PMP): Minciuna, lipsa de profesionalism și lipsa de voință politică ne pot costa (...)
Cristian Diaconescu (PMP): Minciuna, lipsa de profesionalism și lipsa de voință politică ne pot costa miliarde
Cristian Diaconescu, președintele PMP, salută  anunțarea finanțării pentru 3,9 miliarde de euro din (...)
Franța face noi declarații privind drepturile de pescuit post-Brexit
Franța face noi declarații privind drepturile de pescuit post-Brexit
Ministrul francez al Afacerilor UE, Clément Beaune, a declarat că Parisul „va folosi acum limbajul (...)
Altex Black Friday 2021. Când încep reducerile și care sunt cele mai atractive promoții la TV, telefoane și (...)
Altex Black Friday 2021. Când încep reducerile și care sunt cele mai atractive promoții la TV, telefoane și laptopuri
Reducerile de Black Friday atrag, anual, sute de mii de clienți, atât în magazine cât și în mediul (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY