ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 26 octombrie 2021

 
 

B1 Tv [14/10/2021]

 
Florin Cîțu: „Suntem de acord să refacem coaliția în jurul PNL” / „Suntem aici pentru că cei care vorbesc despre responsabilitate au fost iresponsabili”
     
Florin Cîțu: „Suntem de acord să refacem coaliția în jurul PNL” / „Suntem aici pentru că cei care vorbesc despre responsabilitate au fost iresponsabili”

Premierul interimar Florin Cîțu a declarat joi că susține refacerea coaliției de guvernare, dar în jurul PNL. De asemenea, a sugerat că o continuare a colaborării cu USR s-ar putea face doar după ce foștii parteneri de guvernare își vor recunoaște public greșeala de a demite alături de PSD și de AUT un guvern cu puteri depline: “Noi spunem că suntem de acord să trecem peste acest moment și să refacem coaliția în jurul PNL, dar o să discutăm. Ceea ce spun eu foarte clar este că astăzi suntem aici pentru că cei care vorbesc despre responsabilitate au fost iresponsabili. Au votat o moțiune cu AUR, au votat o moțiune a PSD împreună cu AUR, au demis un guvern cu puter depline, suntem astăzi aici și vorbim despre responsabilitate. Nu am vrea să trecem ușor peste acest lucru. Astăzi, acum, putem să discutăm dar după ce vor înțelege public să își asume această greșeală și vom merge mai departe. Încontinuare nu înțelegem această organizare. Credem că Dacian Cioloș a avut în spate votul AUR și PSD când s-a propus la Cotroceni pentru funcția de premier”, a spus Florin Cîțu. Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Alexandru Rafila: PSD nu poate să aibă doar Ministerul Sănătății într-un moment atât de greu. Ar fi boicotat de Dan (...)
Alexandru Rafila: PSD nu poate să aibă doar Ministerul Sănătății într-un moment atât de greu. Ar fi boicotat de Dan Vîlceanu. Cum să rezolvi o criză fără să ai (...)
Deputatul PSD Alexandru Rafila a declarat, luni, că e nevoie de „o lună de solidaritate națională” (...)
Lora nu mai poate să facă fața emoțiilor: „A murit cu mine”
Lora nu mai poate să facă fața emoțiilor: „A murit cu mine”
Lora, una dintre cele mai apreciate și talentate interprete din showbiz-ul autohton, a trăit o (...)
Alexandru Rafila (PSD) cere o lună de „solidaritate națională” împotriva pandemiei: Dacă ne ținem serios de treabă, putem (...)
Alexandru Rafila (PSD) cere o lună de „solidaritate națională” împotriva pandemiei: Dacă ne ținem serios de treabă, putem obține imunitatea colectivă spre sfârșitul (...)
România ar putea ajunge la o imunitate colectivă de 70% până la finalul anului 2021 dacă se menține (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY