ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 16 octombrie 2021

 
 

B1 Tv [14/10/2021]

 
România nu are paturi libere de terapie intensivă pentru bolnavii de Covid-19. Peste 1.700 de pacienți, internați în ATI
     
România nu are paturi libere de terapie intensivă pentru bolnavii de COVID-19. Peste 1.700 de pacienți, internați în ATI

În prezent, în România, nu există paturi de ATI libere pentru pacienții bolnavi de COVID-19. Peste 1.700 de pacienți, în stare gravă și diagnosticați cu COVID-19 sunt internați în ATI. La nivel național, există o rezervă operațională de 158 de paturi de ATI, disponibile. Acestea sunt în dinamică și pot fi folosite acolo unde există și sunt necesare, când capacitatea secțiilor de ATI este depășită de numărul de pacienți. România nu mai are paturi de ATI pentru bolnavii de COVID-19 „În data de 14 octombrie 2021, conform datelor existente în aplicația alerte.ms, la nivel național există 1593 de paturi de ATI destinate pacienților COVID-19. În București sunt avizate de DSP 336 paturi de ATI pentru pacienții de COVID-19. De asemenea, la nivel național există o rezervă operațională de 158 paturi ATI destinate pacienților de COVID-19. Aceste paturi sunt activate, în dinamică, acolo unde numărul pacienților ATI depășește capacitatea secțiilor principale. Situația paturilor suplimentare o aveți în tabelul pe care vi-l trimitem alăturat. 1.727 paturi ATI sunt ocupate la nivelul întregii țări. La  nivel național, la acest moment, nu sunt paturi libere ATI, altele decât cele rezervate special pentru persoane cu anumite condiții medicale care sunt și confirmate cu SARS-COV-2. Se lucrează în continuare pentru operaționalizarea și asigurarea personalului medical necesar pentru alte paturi ATI care vor fi disponibile în zilele următoare. Menționăm faptul că în procesul de operaționalizare a unor noi paturi ATI se pune accent pe cele destinate persoanelor care prezintă anumite condiții medicale și care sunt și confirmate cu SARS-COV-2 pentru că în aceste cazuri respectivii pacienți prezintă afecțiuni grave ce pot constitui comorbidități și sunt expuși unui risc mult mai mare”, a transmis Grupul de Comunicare Strategică. Lista spitalelor unde există (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Principalul suspect pentru uciderea parlamentarului britanic David Amess, audiat ore întregi de forțele antitero. (...)
Principalul suspect pentru uciderea parlamentarului britanic David Amess, audiat ore întregi de forțele antitero. BBC: Un nou atac terorist e încă „probabil” în Marea (...)
Autoritățile Regatului Unit îl interoghează în continuare pe britanicul în vârstă de 25 de ani care (...)
Manifestație împotriva fascismului la Roma, cu circa 200.000 de persoane. Demonstranții au cerut interzicerea grupului (...)
Manifestație împotriva fascismului la Roma, cu circa 200.000 de persoane. Demonstranții au cerut interzicerea grupului Forza Nuova (VIDEO)
Aproximativ 200.000 de persoane au ieșit în stradă la Roma, sâmbătă, pentru a demonstra împotriva (...)
Vlad Voiculescu: Singura coaliție posibilă pentru USR PLUS, cea cu PNL și UDMR. Dacă nu se vor întoarce la negocieri (...)
Vlad Voiculescu: Singura coaliție posibilă pentru USR PLUS, cea cu PNL și UDMR. Dacă nu se vor întoarce la negocieri până în cursul zilei de duminică, probabil veți vedea un guvern USR PLUS în Parlament (...)
Vlad Voiculescu, vicepreședinte USR PLUS, a declarat că singura coaliție posibilă pentru partidul (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY