ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 19 octombrie 2021

 
 

B1 Tv [14/10/2021]

 
Lista localităților cu incidența mai mare de trei la mie a fost actualizată. 255 de orașe, în scenariul roșu. Cea mai mare rată de infectare, înregistrată în jurul Bucureștiului
     
Lista localităților cu incidența mai mare de trei la mie a fost actualizată. 255 de orașe, în scenariul roșu. Cea mai mare rată de infectare, înregistrată în jurul Bucureștiului

Autoritățile au actualizat lista localităților cu o rată de infectare mai mare de 3 la mie. 255 de orașe și peste 1.500 de sate și comune se află în scenariul roșu. Orașele din România cu cea mai mare incidență sunt în în jurul Bucureștiului: ORAŞ BRAGADIRU 20,23 ORAŞ POPEŞTI-LEORDENI 18,84 ORAŞ VOLUNTARI 18,04 ORAŞ OTOPENI 17,96 ORAŞ MĂGURELE 16,91 Incidența din București a ajuns la 15,4 la mia de locuitori Rata de infectare cu SARS-CoV-2, în București, a ajuns la 15,4 la mia de locutori. Astfel, Bucureștiul atinge cea mai mare rată de infectare de la debutul pandemiei. Comparativ cu ziua de joi a săptămânii trecute, când rata de infectare era de 11,49, în cursul zilei de 14 octombrie a fost anunțată o incidență cumulată la 14 zile cu 4 mai mare, fiind vorba despre 15,4. În prezent, în Capitală masca de protecție este obligatorie în toate spațiile deschise și închise, iar firmele private sau instituțiile de stat care au mai mult de 50 de angajați sunt obligate să își decaleze programul de lucru.

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):



Trimite Email  
 
Claudia Pătrășcanu, acuzații dure la adresa Biancăi Drăgușanu: ”I-a spus mamei că ne îngroapă de vii pe (...)
Claudia Pătrășcanu, acuzații dure la adresa Biancăi Drăgușanu: ”I-a spus mamei că ne îngroapă de vii pe amândouă!”
Claudia Pătrășcanu lansează acuzații dure la adresa Biancăi Drăgușanu. Fosta soție a lui Gabi Bădălău (...)
Florin Cîțu: E nevoie de toată societatea să înțeleagă că doar prin vaccinare putem să depășim acest moment. (...)
Florin Cîțu: E nevoie de toată societatea să înțeleagă că doar prin vaccinare putem să depășim acest moment. Responsabilitatea trebuie să fie a fiecăruia dintre (...)
Premierul interimar, Florin Cîţu a precizat marţi dimineaţă, într-o conferinţă de presă, că (...)
Ministerul Sănătății a distribuit 8.570 de flacoane de Remdesivir în unitățile sanitare cu pacienți COVID-19. Medicamentul (...)
Ministerul Sănătății a distribuit 8.570 de flacoane de Remdesivir în unitățile sanitare cu pacienți COVID-19. Medicamentul a ajuns în 94 de spitale pentru tratarea formelor medii de (...)
Ministerul Sănătății a anunțat marți că a distribuit o nouă tranșă de Remdesivir, constând în 8.570 de (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY