ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 27 octombrie 2021

 
 

Ziua de Vest [14/10/2021]

 
PNL Timișoara cere transparență din partea administrației Fritz în privința Colterm. Cosmin Tabără: „Aici nu este vorba despre acuze, este vorba despre realitate”
     
PNL Timișoara cere transparență din partea administrației Fritz în privința Colterm. Cosmin Tabără: „Aici nu este vorba despre acuze, este vorba despre realitate”

Liberalii din Timișoara, în frunte cu președintele organizației, viceprimarul Cosmin Tabără, cer transparență în privința strategiei adoptate de administrația Fritz pentru compania Colterm. Tabără vrea ca directorul societății, membrii consiliului de administrație și conducătorii primăriei să prezinte, într-o (...)

cititi articolul complet în Ziua de Vest


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Ziua de Vest +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY