ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 27 octombrie 2021

 
 

Ziarul de Bacău [14/10/2021]

 
Mâine are loc proba scrisă a concursului pentru funcțiile de directori în școli. Deputatul Cristian Ichim: „Acest concurs este un prim pas spre depolitizare”
     
Mâine are loc proba scrisă a concursului pentru funcțiile de directori în școli. Deputatul Cristian Ichim: „Acest concurs este un prim pas spre depolitizare”

Mâine, 15 octombrie, are loc proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea funcției de director și director adjunct în unitățile de învățământ preuniversitar. Pentru candidații înscriși care nu se pot prezenta din cauza infectării cu virusul SARS-CoV-2 sau din cauza carantinării va fi organizată o sesiune suplimentară, pe 28 octombrie. Pentru cele 8.652 de funcții […] Articolul Mâine are loc proba scrisă a concursului pentru funcțiile de directori în școli. Deputatul Cristian Ichim: „Acest concurs este un prim pas spre depolitizare” a fost publicat in Ziarul de Bacău.

cititi articolul complet în Ziarul de Bacău


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Ziarul de Bacău +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY