ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 26 octombrie 2021

 
 

B1 Tv [14/10/2021]

 
Carantină în Noua Zeelandă după ce au apărut 71 de cazuri noi de coronavirus. Oamenii vor putea ieși din case după o rată de vaccinare de 90%
     
Carantină în Noua Zeelandă după ce au apărut 71 de cazuri noi de coronavirus. Oamenii vor putea ieși din case după o rată de vaccinare de 90%

Noua Zeelandă a raportat joi cea mai mare creștere a infecțiilor cu COVID-19 din ultimele șase săptămâni, toate cazurile fiind detectate în Auckland, sporind perspectivele unei extinderi suplimentare a restricțiilor de blocare în cel mai mare oraș al țării dincolo de săptămâna viitoare. Aproximativ 1,7 milioane de oameni din Auckland sunt supuși unor ordine stricte de domiciliu până luni, în timp ce oficialii încearcă să elimine focarul extrem de infecțios Delta, primul număr mare de cazuri comunitare din țară de la începutul pandemiei, scrie Reuters. Vicepremierul Grant Robertson a declarat că creșterea numărului de cazuri din Auckland nu a fost neașteptată „dar acestea cresc mai repede” și a dat vina pe adunările ilegale la domiciliu. „Acum nu este momentul pentru relaxare”, a spus Robertson în timpul unei conferințe media din Wellington, îndemnând rezidenții din Auckland să respecte cu strictețe regulile de nivelul trei, conform cărora majoritatea oamenilor sunt obligați să rămână acasă, cu excepția cazului în care au motive urgente pentru a ieși afară. . . Un total de 71 de cazuri noi locale au fost raportate în țară, toate depistate în Auckland, față de 55 cu o zi mai devreme. „Numerele de noi de astăzi sunt îngrijorătoare, dar nu neașteptate din cauza situației în care ne aflăm în focar”, a spus directorul de sănătate publică Caroline McElnay. Aproximativ 2,49 milioane de neozeelandezi au fost complet vaccinați, sau aproximativ 59% din populația eligibilă, oficialii promițând să pună capăt blocajelor odată ce 90% vor fi vaccinați. Oficialii caută să administreze sâmbătă un record de 100.000 de doze într-o singură zi. Chiar și cu izbucnirea Deltei, Noua Zeelandă a înregistrat doar 4.472 de cazuri confirmate de COVID-19 și 28 de decese în timpul pandemiei, mult mai mici decât multe țări (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Alexandru Rafila: PSD nu poate să aibă doar Ministerul Sănătății într-un moment atât de greu. Ar fi boicotat de Dan (...)
Alexandru Rafila: PSD nu poate să aibă doar Ministerul Sănătății într-un moment atât de greu. Ar fi boicotat de Dan Vîlceanu. Cum să rezolvi o criză fără să ai (...)
Deputatul PSD Alexandru Rafila a declarat, luni, că e nevoie de „o lună de solidaritate națională” (...)
Lora nu mai poate să facă fața emoțiilor: „A murit cu mine”
Lora nu mai poate să facă fața emoțiilor: „A murit cu mine”
Lora, una dintre cele mai apreciate și talentate interprete din showbiz-ul autohton, a trăit o (...)
Alexandru Rafila (PSD) cere o lună de „solidaritate națională” împotriva pandemiei: Dacă ne ținem serios de treabă, putem (...)
Alexandru Rafila (PSD) cere o lună de „solidaritate națională” împotriva pandemiei: Dacă ne ținem serios de treabă, putem obține imunitatea colectivă spre sfârșitul (...)
România ar putea ajunge la o imunitate colectivă de 70% până la finalul anului 2021 dacă se menține (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY