ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 16 octombrie 2021

 
 

B1 Tv [14/10/2021]

 
Cine este EMAA, cea mai nouă muză a lui Carla`s Dreams. De la ce vine, de fapt, numele de scenă al tinerei
     
Cine este EMAA, cea mai nouă muză a lui Carla`s Dreams. De la ce vine, de fapt, numele de scenă al tinerei

EMAA, o prezență nouă în industria muzicală românească, dar cu o ascensiune rapidă a devenit muza artistului Carla`s Dreams. Tânăra a intrat în atenția publicului după colaborarea pe care a realizat-o cu The Motans, iar mai apoi pentru celebra melodie în colaborarea cu Carla`s Dreams. Deși a ascultat-o deja întreaga țară, puțini sunt cei care știu cine este de fapt tânăra și de unde vine numele. Tânăra în vârstă de 28 de ani este din Lugoj și a început să cânte încă de la o vârstă frageda, în vreme când era doar un copil. View this post on Instagram A post shared by EMAA (@emaasself) Cine este EMAA, cea mai nouă muză a lui Carla`s Dreams Emanuela Alexa, în vârstă de 28 de ani vine din Lugoj și are contract cu una dintre cele mai mari case de discuri, Global Records, care îi reprezintă și pe Inna, Antonia, dar și pe Carlas`s Dreams, artistul cu care EMMA are cea mai nouă colaborare. View this post on Instagram A post shared by EMAA (@emaasself) Tânăra a fost încurajată să cânte încă din copilărie să cânte, de către mama și bunica ei, notează Evz.ro. „Familia e alături de mine indiferent, da. Nu cred că am știut dintotdeauna, dar nu m-am oprit niciodată din a o face (…) Lugoj, orașul în care am crescut, e ireal de frumos pe timp de vară. Are un râu care îl străbate, iar de pe mal se pot vedea niște răsărituri epice. Am avut o copilărie frumoasă cu adevărat”, a povestit tânăra, pentru sursa citată mai sus. De unde vine numele de EMAA Frumoasa artistă a povestit recent, de unde vine numele de EMAA și ce a determinat-o să-l aleagă pentru scenă. „Pentru că este mai ușor de găsit. Este foarte simplu, de fapt. Ema, simplu, nu era atât de ușor de găsit și este și 44 care 44 într-un fantasy world al meu este asumarea negrului, asumarea lucrurilor rele ca să poată fi transformate ulterior în ceva bun și pozitiv și atunci 44 este echivalent cu a”, a (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Principalul suspect pentru uciderea parlamentarului britanic David Amess, audiat ore întregi de forțele antitero. (...)
Principalul suspect pentru uciderea parlamentarului britanic David Amess, audiat ore întregi de forțele antitero. BBC: Un nou atac terorist e încă „probabil” în Marea (...)
Autoritățile Regatului Unit îl interoghează în continuare pe britanicul în vârstă de 25 de ani care (...)
Manifestație împotriva fascismului la Roma, cu circa 200.000 de persoane. Demonstranții au cerut interzicerea grupului (...)
Manifestație împotriva fascismului la Roma, cu circa 200.000 de persoane. Demonstranții au cerut interzicerea grupului Forza Nuova (VIDEO)
Aproximativ 200.000 de persoane au ieșit în stradă la Roma, sâmbătă, pentru a demonstra împotriva (...)
Vlad Voiculescu: Singura coaliție posibilă pentru USR PLUS, cea cu PNL și UDMR. Dacă nu se vor întoarce la negocieri (...)
Vlad Voiculescu: Singura coaliție posibilă pentru USR PLUS, cea cu PNL și UDMR. Dacă nu se vor întoarce la negocieri până în cursul zilei de duminică, probabil veți vedea un guvern USR PLUS în Parlament (...)
Vlad Voiculescu, vicepreședinte USR PLUS, a declarat că singura coaliție posibilă pentru partidul (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY