ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 27 octombrie 2021

 
 

Gazeta de Sud [14/10/2021]

 
Mii de angajați a CEO vor beneficia de condiții speciale de muncă
     
Mii de angajați a CEO vor beneficia de condiții speciale de muncă

Comisia de negociere a Contractului Colectiv de Muncă se va reuni vineri la sediul Complexului Energetic Oltenia. Comisia a fost convocată pentru încheierea unui Act Adițional la actualul Contract Colectiv de Muncă. Este vorba de un document în baza căruia vor fi reglementate condițiile speciale de muncă la nivelul personalului direct productiv. Condițiile speciale de muncă trebuie să fie reglementate prin Act Adițional. Ulterior, vor fi semnate și acte adiționale la contractele individuale de muncă. În jur de 8.000 de salariați din Complexul Energetic Oltenia vor beneficia de condiții speciale de muncă în baza Legii 197 intrată în vigoare în luna august a acestui an. De asemenea, pentru condiții speciale de muncă angajatorul va achita contribuții sociale de 8% în loc de 4%. Comisia de negociere se va reuni la sediul companiei, vineri, de la ora 9.00. Salariații CEO ies din nou în stradă pentru reducerea vârstei de pensionare Totodată, angajații Complexului Energetic Oltenia ies joi în stradă. Protestul este organizat de cele patru federații reprezentative care solicită aplicarea Legii 197 privind introducerea de condiții speciale de muncă la nivelul Complexului Energetic Oltenia. Protestul este susținut de Federația Națională Sindicală Univers, Federația Națională Mine Energie, Federația Energetica și Federația Națională Petrol Energie. La protest nu vor putea să participe mai mult de 100 de persoane, având în vedere că municipiul Târgu Jiu este în scenariul roșu. De asemenea, protestatarii trebuie să poarte mască și să stea la distanță unii de ceilalți. Nemulțumirea sindicatelor este de Legea 197 aflată în vigoare din luna august nu este încă aplicabilă. Legea nu prevede expres că angajații din producție vor beneficia și pentru activitatea din trecut de condiții speciale de muncă. Așadar, casele de pensii au interpretat (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Ofiţer de poliţie, arestat preventiv după ce a declanșat un incendiu care a distrus 9 maşini
Ofiţer de poliţie, arestat preventiv după ce a declanșat un incendiu care a distrus 9 maşini
Un ofiţer din cadrul unei unităţi militare a MAI din judeţul Galaţi a fost arestat preventiv după (...)
Vâlcea: Mașină avariată de tencuiala căzută de pe un bloc
Vâlcea: Mașină avariată de tencuiala căzută de pe un bloc
Pompierii militari intervin pentru îndepartare tencuială de pe fațada blocului A17/1, lângă Casa (...)
Româncele merg „ceas“ în proba de dublu, la Transylvania Open
Româncele merg „ceas“ în proba de dublu, la Transylvania Open
La dublu la Transylvania Open, două perechi alcătuite din românce, Monica Niculescu/Gabriela Ruse (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY