ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 18 octombrie 2021

 
 

Gazeta de Sud [14/10/2021]

 
Se moare pe capete de Covid, mulţi craioveni ignoră masca
     
Se moare pe capete de Covid, mulţi craioveni ignoră masca

Se moare pe capete de Covid, iar mulţi craioveni nu dau doi lei pe măsurile de protecţie a sănătăţii lor, dar şi a celor din jur. Numai pe 12 octombrie au murit 47 de doljeni infectaţi cu acest virus, însă nepurtătorii de mască încă se plimbă liniştiţi în toate zonele oraşului, chiar dacă masca este obligatorie şi pe stradă, în Craiova. Gazeta de Sud a mers ieri în câteva dintre locurile aglomerate ale oraşului pentru a vedea dacă se respectă obligativitatea purtării măştii atât în spaţiile deschise, cât şi în cele închise. Spre deosebire de data trecută când am scris un alt material despre acelaşi subiect, lucrurile par să stea mai bine. Însă, ţinând cont de incidenţa mare de îmbolnăviri care se înregistrează la noi- 11,4 la mia de locuitori – încă există destul de mulţi craioveni care nu sunt mişcaţi absolut deloc de ceea ce se întâmplă în spitale. Pur şi simplu sunt total nepăsători faţă de siguranţa lor, dar şi a celor din jur. „E o simplă gripă, gripa există de când lumea“ Mulţi craioveni nu poartă mască de protecţie nici măcar din respect pentru cei din jur. „Nu pot să o port pe stradă, abia respir. Oricum ce ne arată ăştea la televizor sunt multe minciuni. Nici nu m-am vaccinat şi nici nu mă vaccinez. Ţin masca la mine că poate mă pune cineva să port, dar aşa nu cred că mă protejează“, a spus un bătrân care făcea cumpărături în Piaţa Centrală. În staţia de autobuz de la Piaţa Mare, care este aglomerată mereu, încă sunt oameni care ţin masca sub nas sau sub barbă. Însă, incredibil este faptul că mai există persoane care după atât de mult timp de la izbucnirea pandemiei, încă nu cred în această boală. Ca atare, refuză să se protejeze împotriva ei. „De ce să port mască în spaţiu liber, e o prostie. Nu ştiu ce reguli sunt astea. Vor să ne bage măştile pe gât, să le vândă şi să facă mulţi bani de pe urma noastră. Nu am încredere nici în mască, nici în nimic. (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Medic primar la ATI: România ar putea da naștere unei noi variante de Covid-19, cea mai periculoasă dintre (...)
Medic primar la ATI: România ar putea da naștere unei noi variante de Covid-19, cea mai periculoasă dintre toate
În contextul în care doar săptămână trecută au murit aproape 2.500 de oameni de Covid și am avut cel (...)
Protestatarii din portul Trieste, împrăștiați de polițiști cu tunuri de apă
Protestatarii din portul Trieste, împrăștiați de polițiști cu tunuri de apă
Intervenție în forță a poliției italiene asupra celor care protestau față de introducerea (...)
Un sucevean a furat în Belgia porumbei în valoare de 600.000 de euro
Un sucevean a furat în Belgia porumbei în valoare de 600.000 de euro
Autoritățile belgiene solicită extrădarea unui sucevean condamnat la 2 ani și jumătate de (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY