ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 26 octombrie 2021

 
 

Gazeta de Sud [14/10/2021]

 
Număr record de cazuri și decese Covid-19 în Republica Moldova
     
Număr record de cazuri și decese Covid-19 în Republica Moldova

Alte 2.052 de cazuri de infectare cu coronavirus și 29 de decese asociate cu COVID-19 au fost raportate miercuri în Republica Moldova, acestea fiind bilanțuri record pentru țara vecină, potrivit Radio Chișinău. Numărul total de teste efectuate –11.372, dintre care 6.275 teste rapide.Bilanțul cazurilor de COVID-19 în R. Moldova a ajuns la 310.776, iar cel al deceselor la 7.105. Sunt internate 2.009 persoane confirmate cu infecția COVID-19 În total, în cadrul instituțiilor spitalicești, sunt internate 2.009 persoane confirmate cu infecția COVID-19, dintre care 177 în stare extrem de gravă și 19 pacienți sunt supuși ventilării mecanice.Alte 1.345 persoane au fost vindecate în cele 24 de ore anterioare. În total, 291.490 persoane au fost tratate de COVID-19. În tratament la domiciliu cu forme ușoare și moderate de COVID-19 se află 8.751 persoane În tratament la domiciliu cu forme ușoare și moderate de COVID-19 se află 8.751 persoane, iar 16.572 sunt sub supraveghere la domiciliu.Datele prezentate miercuri includ și un anumit număr de cazuri care nu au fost raportate în ziua de 11.10.2021, din cauza deficiențelor tehnice ale noului sistem de raportare, precizează Ministerul Sănătății de peste Prut.

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Horoscop
Horoscop
BerbecS-ar putea ca astăzi să fii mai emotiv. Recomandarea astrelor este să nu fugi de emoții, ci (...)
Bancul zilei
Bancul zilei
Trei lilieci într-o peșteră, atârnați cu capetele în jos.Deodată, unul dintre lilieci se întoarce cu (...)
Comunicat de presă – Încheiere proiect „DEZVOLTAREA DURABILĂ A FIRMEI SC AGROMAR ANDREAS PETRY (...)
Comunicat de presă – Încheiere proiect „DEZVOLTAREA DURABILĂ A FIRMEI SC AGROMAR ANDREAS PETRY SRL”
SC AGROMAR ANDREAS PETRY SRL, cu sediul în Oraș Piatra-Olt, Sat Criva de Sus, Șoseaua Argeșanu, (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY