ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 18 octombrie 2021

 
 

Romania TV [14/10/2021]

 
Tot mai multe şcoli din ţară se închid din cauza frigului, nu a coronavirusului: „Situaţia durează de zeci de ani, dar nu este normal”
     
Tot mai multe şcoli din ţară se închid din cauza frigului, nu a coronavirusului: „Situaţia durează de zeci de ani, dar nu este normal”

vremea anormal de rece pentru această perioadă a închis tot mai multe şcoli din ţară. Temperaturile scăzute din clase i-a trimis pe elevi acasă. Aceştia vor face o perioadă cursuri online din cauza frigului, nu a pandemiei, aşa cum ne-am fi aşteptat. Articolul Tot mai multe şcoli din ţară se închid din cauza frigului, nu a coronavirusului: „Situaţia durează de zeci de ani, dar nu este normal” apare prima dată în Romania tv.

cititi articolul complet în Romania TV


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Testare gratuită pentru depistarea coronavirusului. E nevoie doar de recomandarea medicului de (...)
Testare gratuită pentru depistarea coronavirusului. E nevoie doar de recomandarea medicului de familie
În Bacău testarea pentru depistarea coronavirusului este gratuită, fiind nevoie doar de (...)
Înregistrare cu Dacian Cioloş din şedinţa USR: „Eu nu o să fiu în Guvern. De fapt, o să fiu, că sunt prim-ministru, am (...)
Înregistrare cu Dacian Cioloş din şedinţa USR: „Eu nu o să fiu în Guvern. De fapt, o să fiu, că sunt prim-ministru, am uitat de chestia asta”
Prim-ministrul desemnat, Dacian Cioloș, a fost înregistrat în ședința de partid de duminică (...)
Unul dintre cel mai cunoscuţi vlogeri din România, la un pas să-şi piardă fiul din cauza covid-19: „A dus cea mai cruntă (...)
Unul dintre cel mai cunoscuţi vlogeri din România, la un pas să-şi piardă fiul din cauza covid-19: „A dus cea mai cruntă luptă pentru viața lui”
Mariciu, unul dintre cel mai cunoscuţi vlogeri din România, a fost la un pas să-şi piardă fiul de (...)
[Toate articolele din: Romania TV +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY