ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 18 octombrie 2021

 
 

Romania TV [14/10/2021]

 
Soţia florarului care i-a impresionat pe medicii spitalului suport Covid din Târgu-Jiu a murit. Doliu în „Grădina cu Flori”
     
Soţia florarului care i-a impresionat pe medicii spitalului suport covid din Târgu-Jiu a murit. Doliu în „Grădina cu Flori”

Tânărul care i-a impresionat pe medicii spitalului suport COVID din Târgu-Jiu, după ce le-a oferit flori în semn de recunoştinţă pentru munca lor, trăieşte o adevărată dramă. Soţia sa a murit din cauza virusului, iar el şi fiul său se află în carantină. Cu toate acestea, luptă să-şi ducă afacerea cu flori mai departe. Articolul Soţia florarului care i-a impresionat pe medicii spitalului suport covid din Târgu-Jiu a murit. Doliu în „Grădina cu Flori” apare prima dată în Romania tv.

cititi articolul complet în Romania TV


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
PNL şi-a decis strategia pentru votul de învestire a guvernului Cioloş. Premierul desemnat scapă de un record (...)
PNL şi-a decis strategia pentru votul de învestire a guvernului Cioloş. Premierul desemnat scapă de un record negativ
Parlamentarii PNL vor participa, miercuri, la votul din Parlament pentru Guvernul Dacian Cioloş, (...)
Nelu Tătaru explică de ce România este pe primul loc în lume la numărul de decese provocate de covid-19: „Majoritatea (...)
Nelu Tătaru explică de ce România este pe primul loc în lume la numărul de decese provocate de covid-19: „Majoritatea populaţiei refuză singurul glonţ pe care îl (...)
Nelu Tătaru trage un semnal de alarmă şi spune că România se află în aceste momente pe primul loc în (...)
Medicul Vasi Rădulescu îl atacă dur pe Cîţu: „În loc să ia măsuri pentru a reduce efectele pandemiei, el vorbeşte de (...)
Medicul Vasi Rădulescu îl atacă dur pe Cîţu: „În loc să ia măsuri pentru a reduce efectele pandemiei, el vorbeşte de bunăstare. Nu, extraterestrule, nu e nicio bunăstare, e (...)
Medicul cardiolog Vasi Rădulescu l-a criticat dur pe premierul Florin Cîţu pentru modul în care a (...)
[Toate articolele din: Romania TV +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY