ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 27 octombrie 2021

 
 

B1 Tv [14/10/2021]

 
Medicul Emilian Imbri, mesaj pentru părinți: Dacă prezintă simptome de răceala, copiii trebuie să fie testați și să nu meargă la școală (VIDEO)
     
Medicul Emilian Imbri, mesaj pentru părinți: Dacă prezintă simptome de răceala, copiii trebuie să fie testați și să nu meargă la școală (VIDEO)

Numărul de cazuri de COVID-19 crește alarmant și în rândul elevilor. Potrivit ultimelor date, peste 3.000 de copii s-au infectat cu coronavirus. Numărul total de îmbolnăviri în rândul celor mici depășește la 16 mii. Cresc cazurile și în rândul cadrelor didactice. Peste 1.000 de profesori s-au infectat numai în ultima săptămână. În ultima săptămână, numărul elevilor infectați cu COVID-19 a ajuns la 3.300. Până la acest moment au fost înregistrate cel puțin 16.300 de cazuri pozitive în rândul elevilor, după ce cazurile au crescut de la 12.980 în doar câteva zile. Numărul copiilor infectați cu COVID-19, din ce în ce mai mare Tot în ultima săptămână au crescut și infectările cadrelor didactice. În ultimele zile peste 1.000 de profesori s-au infectat cu SARS-CoV-2, iar numărul total de îmbolnăviri ajunge la 4.300. În acest moment, 15% dintre elevii preșcolari din România învață online. 262 de școli au activitatea suspendată, iar 135 de unități de învățământ s-au mutat în regim online. Alte 3.342 de școli au cel puțin o clasă care a trecut de la orele in format fizic la cele in mediul online. Medicul Emilian Imbri trage un semnal de alarmă și face apel la părinți să își testeze copii și mai ales să nu îi mai trimită la școală atunci când aceștia sunt răciți. Având în vedere faptul că numărul minorilor bolnavi de COVID-19 este unul îngrijorător, iar copiii de toate vârstele, inclusiv bebelușii, pot ajunge în spital cu forme grave. Medicul Emilian Imbri, mesaj pentru părinți Medicul Emilian Imbri atrage atenția asupra faptului că a început și sezonul virozelor, iar copiii pot prezenta simptome de răceala, tocmai de aceea este important ca părinții să evalueze starea lor de sănătate și mai ales să nu îi trimită la școală în cazul în care prezintă semne de boală. „Părinții, în mod normal, ar trebui să își consulte copii. În ce sens? Să îi întrebe, să vadă, să fie (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Cu îți decorezi casa de Halloween? Idei și trucuri sugestive
Cu îți decorezi casa de Halloween? Idei și trucuri sugestive
Printre sărbătorile de toamnă se numără si Halloween-ul, o sărbătoare puțin mai atipică, pe care au (...)
Senatoarea Diana Șoșoacă s-ar fi vaccinat anti-COVID, conform zvonurilor
Senatoarea Diana Șoșoacă s-ar fi vaccinat anti-COVID, conform zvonurilor
Diana Șoșoacă s-a făcut recunoscută în spațiul public pentru mesajele ei împotriva restricțiilor (...)
România, o nouă zi cu peste 500 decese din cauza COVID-19. În ultimele 24 de ore au fost raportate 14.950 de cazuri (...)
România, o nouă zi cu peste 500 decese din cauza COVID-19. În ultimele 24 de ore au fost raportate 14.950 de cazuri noi
Grupul de comunicare strategică a anunțat primele date ale bilanțului de la ora 13:00. Astfel, în (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY