ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 27 octombrie 2021

 
 

Radio Europa Liberă [14/10/2021]

 
Astăzi, în Moldova și în lume
     
Astăzi, în Moldova și în lume

La Chișinău, începe sărbătoarea hramului orașului Chișinău, în scuarul catedralei mitropolitane. Are loc ședința CEC și ședințele mai multor comisii parlamentare. Parlamentul se convoacă de la ora 11 în ședință plenară. La aeroportul internațional Chișinău se inaugurează o sculptură realizată grație unui proiect caritabil. Asociația Națională a Tinerilor Istorici din Moldova și Grupul Civic pentru Patrimoniu Cultural lansează proiectele: primul volum din serie de monografii „Chișinăul istoric”, în 5 volume și manualele școlare „Orașul meu”, destinate ciclului primar, gimnazial și liceal, la Muzeul de Istorie a orașului Chișinău. Este programată și lansarea pe rute a 9 autobuze noi de model ISUZU din lotul celor 100 de unități achiziționate recent de municipalitatea capitalei, eveniment ce va avea loc în Piața Marii Adunări Naționale. Are loc online Tombola Termoelectrica dăruiește căldură, ediția V-a. Din evenimentele externe (AFP): În Congresul de la Washington sunt audiați în legătură cu revolta de la Capitoliu Steve Bannon și alți consilieri ai fostului președinte Donald Trump. La Moscova, are loc reuniunea miniștrilor de externe din CSI. Parlamentul European îl chestionează pe președintele Boardului de supraveghere a BCE, Andrea Enria. Președinta CE, Ursula von der Leyen, îl primește pe noul cancelar austriac Alexander Schallenberg. La Oslo, este prezentat noul guvern al Norvegiei. Naționaliștii ucraineni mărșăluiesc la Kiev cu ocazia Zilei Ucrainei. Președintele american Joe Biden îl primește în vizită pe liderul Keniei, Kenyatta – primul lider african pe care îl salută la Casa (...)

cititi articolul complet în Radio Europa Liberă


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Cum anume am făcut datorii la plata gazelor naturale?
Cum anume am făcut datorii la plata gazelor naturale?
News
News
Moldova la ora 7
Moldova la ora 7
Ştiri, interviuri, analize. Programul care stabileşte agenda zilei. Programul în care puteți (...)
[Toate articolele din: Radio Europa Liberă +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY