ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 17 octombrie 2021

 
 

Gazeta de Sud [14/10/2021]

 
Șeful CJ Gorj nemulțumit de împărțirea banilor din fondul de rezervă
     
Șeful CJ Gorj nemulțumit de împărțirea banilor din fondul de rezervă

Președintele Consiliului Județean(CJ) Gorj, Cosmin Popescu, vrea ca Hotărârea de Guvern prin care au fost împărțiți banii din fondul de rezervă la nivel local, să fie anulată de instanță. În acest sens, Cosmin Popescu, președintele CJ Gorj, se află printre semnatarii unei acțiuni în instanța de contencios administrativ prin care se dorește ca magistrații să constate că demersul guvernului nu a fost unul legal și echitabil. Este de amintit că 11 primării din Gorj nu au primit vreun leu din suma de un miliard de lei împărțită din fondul de rezervă. De asemenea, primarii liberali au fost favorizați la împărțirea fondurilor. Între primăriile care nu au primit fonduri se află și cea de la Motru, unde sunt probleme legat de furnizarea agentului termic pentru populație. Unii da, alții ba! Un număr de 11 primării din județul Gorj nu au primit vreun leu din fondul de rezervă aflat la dispoziția Guvernului. Cele 70 de primării din județ au solicitat în total suma de 307 milioane de lei și au primit în total 21,7 milioane de lei. Doar 59 de localități din 70 au primit fonduri, însă în mod diferențiat. Primăria municipiului Motru nu a primit vreun leu, cu toate că este singura din județ care gestionează un sistem centralizat de încălzire a populației. Cele mai mari sume au fost alocate primăriilor conduse de primarii liberali. Este vorba de 21 de primării care au primit între 400.000 și 800.000 de lei. Consiliul Județean Gorj a primit 4 milioane de lei, Primăria Tâgu Jiu, cea mai mare sumă de bani, 5 milioane de lei. La Târgu Jiu primar este liberalul Marcel Romanescu. Orașele unde sunt primari liberali au primit câte un milion de lei, respectiv Turceni, Novaci și Rovinari. Orașele unde sunt primari PSD au primit câte 100.000 de lei: Tismana, Bumbești-Jiu, Țicleni și Cărbunești. Este de precizat că două comune, Drăgotești și Hurezani, au (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Patru răniți într-un incendiu care a cuprins o casă din Poboru, Olt
Patru răniți într-un incendiu care a cuprins o casă din Poboru, Olt
Patru persoane, cu vârste între 57 și 83 de ani, au ajuns la spital noaptea trecută, în urma unui (...)
Sărăcia se va accentua în Europa din cauza prețurilor tot mai mari la energie
Sărăcia se va accentua în Europa din cauza prețurilor tot mai mari la energie
Comisarul european pentru locuri de muncă şi drepturi sociale, Nicolas Schmit, a avertizat cu (...)
Fabrică de preparate din carne, mistuită de flăcări
Fabrică de preparate din carne, mistuită de flăcări
Pompierii din cadrul Detașamentului caracal au intervenit, noaptea trecută, pentru stingerea unui (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY