ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 20 octombrie 2021

 
 

Gazeta de Sud [14/10/2021]

 
Horoscop
     
Horoscop

BerbecNu ai chef să faci nimic și nimeni nu te poate forța. Vei face cumpărături doar lucrurile esențiale, iar acasă vei vegeta în fața televizorului. Nu trebuie să simți vreo vină pentru asta. Liniștește-te, relaxează-te și te vei pune rapid pe picioare. TaurS-ar putea să ai dificultăți când vine vorba de concentrare. Întreabă mai mulţi prieteni dacă ai nelămuriri cu privire la anumite situaţii problematice. Dacă nu găseşti o rezolvare, te vei bucura măcar de discuția în sine. O să ai parte de nişte păreri sincere. GemeniSchimbări pe plan financiar. Perioadă favorabilă să înveţi cum să-ţi gestionezi mai bine fondurile şi să găseşti un echilibru între ce încasezi şi ce cheltuieşti. O persoană apropiată îţi cere sfatul. Fii cât se poate de obiectiv, ca să nu induci pe cineva în eroare. RacPersoana iubită este implicată în multe proiecte profesionale care nu pot fi amânate. Pasiunea și dragostea continuă să fie la fel de puternice, dar deocamdată au fost puse pe locul doi. Nu ţi-ai pierdut jumătatea, curând totul ar trebui să revină la normal. LeuAstăzi debordezi de energie. S-ar putea să îți asumi sarcini uriașe, care sunt mai potrivite pentru mai multe persoane. Ai mare grijă! Ai putea prelua mai mult decât poți suporta. Puterea și energia pe care o simți acum ar putea dispărea dacă te suprasoliciți. FecioarăRelația cu partenerul te obsedează. Încerci să faci tot posibilul ca să reaprinzi flacăra. Dacă încerci să programezi o întâlnire, nu te mira dacă există obstacole, cum ar fi locul de muncă al partenerului. S-ar putea să trebuiască să aștepți până mâine! BalanţăAi nevoie de câteva clipe de liniște pentru a-ți pune gândurile în ordine, mai ales după perioada aglomerată prin care ai trecut. Spre seară s-ar putea să primești o veste din străinătate, iar o mutare cu tot cu serviciu, peste graniță, devine tot mai posibilă. ScorpionTe gândești să faci (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Studiu: Vaccinarea cu schema completă protejează de 5 ori mai mult decât cea incompletă
Studiu: Vaccinarea cu schema completă protejează de 5 ori mai mult decât cea incompletă
Un studiu internațional arată că vaccinarea cu schema completă protejează de 5 ori mai mult decât cea (...)
(VIDEO) 100 de kilograme de canabis, descoperite de polițiști
(VIDEO) 100 de kilograme de canabis, descoperite de polițiști
Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța (BCCO) – Serviciul Antidrog, (...)
Angelina Jolie a participat la premiera filmului The Eternals
Angelina Jolie a participat la premiera filmului The Eternals
Angelina Jolie și cinci dintre cei șase copii ai ei au fost centrul atenției la premiera mondială (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY