ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 octombrie 2021

 
 

Jurnalmm [14/10/2021]

 
Anunţ inedit de angajare în magistratură: „Caut procurori, exclus alcoolici”
     
Anunţ inedit de angajare în magistratură: „Caut procurori, exclus alcoolici”

Criza de personal din magistratură, mai exact din parchete, duce la situaţii inedite, una dintre acestea regăsindu-se în judeţul Sibiu, unde prim-procurorul Angela-Bianca Ispas, ne mai făcând faţă singură volumului de muncă de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Săliște, a publicat un anunţ de angajare, cerând ajutorul colegilor. ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția! Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii Procurorul se plânge colegilor că Parchetul de pe lângă Judecătoria Săliște funcționează cu un singur personal, deși schema de personal este de 3 procurori. Mai mult, recent s-a mărit și competența teritorială, iar odată cu ea și numărul de dosare. Anunțul precizează că Săliște este aproape de municipiul Sibiu, că se poate face naveta de la Sibiu cu mașină de serviciu, iar programul poate fi adaptat la nevoile individuale. Angela-Bianca Ispas le cere celor interesați să o contacteze, urmând ca ea să solicite Secției pentru procurori a CSM delegelarea la PJ Săliște. Dacă se acceptă și procurori stagiari, șefa PJ Săliște este cât se poate de clară cu privire la alt aspect: nu se acceptă procuror alcoolic. Anunțul a fost publicat pe grupul de Facebook „Forumul Magistraților” de procurorul Sorin Lia, copresedinte al Asociatiei Initiativa pentru Justitie. Pe lângă lipsa de procurori, Angela Ispas reclamă şi un deficit de angajaţi în cadrul poliţiei locale. Sursa: (...)

cititi articolul complet în Jurnalmm


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Jurnalmm +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY