ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 27 octombrie 2021

 
 

Jurnalmm [14/10/2021]

 
Învinge toate variantele Sars-Cov-2. Descoperirea uluitoare care va salva lumea
     
Învinge toate variantele Sars-Cov-2. Descoperirea uluitoare care va salva lumea

Cercetătorii din Elveția au anunțat descoperirea unui anticorp monoclonal care poate neutraliza toate variantele Sars-Cov-2, inclusiv Delta. Un anticorp monoclonal care poate neutraliza toate variantele Sars-Cov-2, inclusiv Delta, a fost descoperit. ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția! Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii Cercetătorii de la Spitalul Universitar din Lausanne şi de la Şcoala Politehnică Federală din oraşul elveţian (EPFL) au făcut descoperirea uluitoare și au publicat-o în revista de specialitate ”Cell Reports”. Noul anticorp, unul dintre cei mai puternici Noul anticorp este ”unul dintre cei mai puternici împotriva coronavirusului SARS-CoV-2 identificaţi până în prezent”, afirmă EPFL. Descoperirea a fost obținută prin izolarea limfocitelor pacienţilor cu Covid-19. Cercetătorii au explicat cum funcționează anticorpul descoperit. Acesta blochează proteinele Spike şi împiedică astfel infectarea celulelor pulmonare, ceea ce opreşte procesul de replicare virală şi permite sistemului imunitar al pacientului să elimine coronavirusul din organism. Noul anticorp monoclonal este mai durabil, oferind protecţie timp de până la şase luni, faţă de 3-4 săptămâni în cazul altor anticorpi, au mai transmis oamenii de știință. ”Poate fi un tratament preventiv interesant pentru persoanele nevaccinate din categoriile de risc sau pentru persoanele vaccinate care nu au reuşit să producă un răspuns imunitar”, a mai subliniat universitatea elveţiană. Pacienţii imunocompromişi, cei receptori ai unui transplant sau cei cu anumite tipuri de cancer vor putea fi protejaţi împotriva coronavirusului primind de două sau trei ori pe an injecţii cu acest (...)

cititi articolul complet în Jurnalmm


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Jurnalmm +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY