ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 27 octombrie 2021

 
 

Romania TV [13/10/2021]

 
Competiţia de sporturi electronice Dota 2, organizată pe Arena Naţională când Bucureştiul a depăşit 15 la mie. Nicuşor Dan: „Aduce prestigiu şi vizibilitate”
     
Competiţia de sporturi electronice Dota 2, organizată pe Arena Naţională când Bucureştiul a depăşit 15 la mie. Nicuşor Dan: „Aduce prestigiu şi vizibilitate”

Competiţia de sporturi electronice Dota 2, care a început marţi pe Arena Naţională, aduce Bucureştiului prestigiu şi vizibilitate, chiar dacă în acest moment oraşul se confruntă cu o rată de incidenţă de peste 15 cazuri de COVID-19 la mia de locuitori. Articolul Competiţia de sporturi electronice Dota 2, organizată pe Arena Naţională când Bucureştiul a depăşit 15 la mie. Nicuşor Dan: „Aduce prestigiu şi vizibilitate” apare prima dată în Romania tv.

cititi articolul complet în Romania TV


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Ce avere are Oana Roman și cum reușește vedeta să câștige sume uriașe de bani
Ce avere are Oana Roman și cum reușește vedeta să câștige sume uriașe de bani
Oana Roman este una dintre cele mai puternice femei din România, care nu se dă la o parte de la (...)
Regina Elisabeta a II-a îşi anulează un eveniment după altul, nu merge nici la COP26. Suverana n-a mai apărut în public (...)
Regina Elisabeta a II-a îşi anulează un eveniment după altul, nu merge nici la COP26. Suverana n-a mai apărut în public de când a fost externată
Regina Elisabeta a II-a, în vârstă de 95 de ani, a renunţat ''cu regret'' să participe la (...)
Vica Blochina îi pune la colț pe cei care o critică: „E mișto la 50 de ani să te plimbi pe banii altora, înseamnă că ești (...)
Vica Blochina îi pune la colț pe cei care o critică: „E mișto la 50 de ani să te plimbi pe banii altora, înseamnă că ești șmecheră, nu?!”
Vica Blochina, 46 de ani, se distrează ca în tinerețe, iar fosta prezentatoare PRO TV a transmis (...)
[Toate articolele din: Romania TV +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY