ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 17 octombrie 2021

 
 

B1 Tv [13/10/2021]

 
Ciprian Ciucu, despre situația termoficării din Militari: Cel care are cheia la această situație este exclusiv Nicușor Dan. Furnizorul nu a primit banii de la Termoenergetica (VIDEO)
     
Ciprian Ciucu, despre situația termoficării din Militari: Cel care are cheia la această situație este exclusiv Nicușor Dan. Furnizorul nu a primit banii de la Termoenergetica (VIDEO)

Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, a vorbit despre situația de săptămâna trecută din cartierul Militari, unde un furnizor privat a oprit furnizarea de căldură și apă caldă pentru că nu a primit banii de la Termoenergetica. Dacă nu sunt bani la nivelul municipalității, spune liberalul, ar trebui făcută o rectificare bugetară „sau cel puțin primarul general să dispună ca Termoenergetica să plătească acest furnizor care este privat, dar livrează în sistemul public”. Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l. Ciprian Ciucu, despre situația termoficării din Militari, la „Dosar de politician” cu Silviu Mănăstire „Am nenumărate sesizări primite. Cu toate că primăria de sector nu se ocupă cu termoficarea și nu avem practic nicio competență în domeniu, oamenii înțeleg că primarul de sector trebuie să îi reprezinte în fața primarului general și îmi scriu și mie. Știu de situație încă de când ea a apărut, sunt în contact cu conducerea Termoenergetica și cu ministrul Energiei, colegul meu Virgil Popescu, și am discutat situația, ce se poate face. Din păcate, cel care are cheia la această situație este exclusiv primarul general Nicușor Dan pentru că, din câte am înțeles, unul dintre motivele principale pentru care acest furnizor privat de energie termică a oprit furnizarea apei calde și a căldurii în Sectorul 6 în zona Militari este faptul că Primăria Capitalei nu a achitat facturile, deci are întârzieri la plăți. Omul nu își permite și nu are de unde, înțeleg, în acest moment să facă reaprovizionarea cu energie, cu gaz, pentru că nu are banii plătiți”, a declarat primarul Sectorului 6. Ciprian Ciucu a explicat că trebuie făcută o evaluare. „Țevile ar trebui să reziste indiferent de unde vine energia, dacă vine de la acest privat sau dacă vine din altă parte. Trebuie oricum făcută o (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Neamț: Un bărbat a fost sfâșiat de 3 urși la o partidă de vânătoare
Neamț: Un bărbat a fost sfâșiat de 3 urși la o partidă de vânătoare
Un bărbat din Neamț a fost sfâșiat de 3 urși, duminică dimineață. Acesta se afla la o partidă legală (...)
Rata de infectare COVID continuă să crească în București. Indice de 16,27 la mie, duminică
Rata de infectare COVID continuă să crească în București. Indice de 16,27 la mie, duminică
Rata de infectare cu COVID-19 a fost actualizată, duminică la nivelul municipiului București, de (...)
Șoferița care a accidentat intenționat un polițist a fost condamnată la închisoare. Câți ani și-ar putea petrece în (...)
Șoferița care a accidentat intenționat un polițist a fost condamnată la închisoare. Câți ani și-ar putea petrece în spatele gratiilor
Șoferița buzoiancă care a accidentat intenţionat un poliţist pe motocicletă care o urmărea, iar apoi (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY