ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 18 octombrie 2021

 
 

B1 Tv [13/10/2021]

 
Mai multe persoane au fost ucise în Norvegia, într-un atac cu săgeți trase cu arcul. Suspectul a fost reținut de poliție (VIDEO)
     
Mai multe persoane au fost ucise în Norvegia, într-un atac cu săgeți trase cu arcul. Suspectul a fost reținut de poliție (VIDEO)

Mai multe persoane au fost omorâte și alte câteva au fost rănite, miercuri seară, în sud-estul Norvegiei, de un bărbat care le-a atacat cu un arc cu săgeți. Potrivit poliției locale, suspectul a fost reținut la circa 80 de kilometri de Oslo, în orașul Kongsberg, transmite The Guardian. „Bărbatul a fost reținut… din informațiile pe care le avem în acest moment, această persoană a făcut aceste acțiuni de una singură”, a spus șeful poliției, Oeyvind Aas. „Câteva persoane au fost rănite și câteva au murit”, a continuat el. Oficialul a refuzat să ofere detalii despre bilanțul victimelor. Atacatorul s-a deplasat pe o rază largă din centrul orașului, a mai spus Oeyvind Aas, care a refuzat să vorbească despre ipoteza unui atentat terorist până nu vor fi lămurite împrejurările în care s-a produs incidentul.

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Dan Barna: Cei 300 de la Sparta nu aveau nicio șansă în fața armatei lui Xerxes, dar faptul că au murit luptând pentru (...)
Dan Barna: Cei 300 de la Sparta nu aveau nicio șansă în fața armatei lui Xerxes, dar faptul că au murit luptând pentru cetatea lor a făcut să fie respectați. Dacă și noi ne punem palma la spinare, România (...)
Dan Barna, propunerea USR pentru funcția de ministru de Externe, a dat de înțeles că partidul (...)
Atac sângeros într-o piaţă din Nigeria: “Au venit pe motociclete şi au început să tragă la întâmplare”
Atac sângeros într-o piaţă din Nigeria: “Au venit pe motociclete şi au început să tragă la întâmplare”
Zeci de oameni au fost ucişi de persoane înarmate aparţinând unei grupări criminale care au atacat o (...)
Dan Barna: USR a venit cu o propunere de premier și a spus că e gata să-și asume guvernarea, în timp ce PSD și PNL doar (...)
Dan Barna: USR a venit cu o propunere de premier și a spus că e gata să-și asume guvernarea, în timp ce PSD și PNL doar au ridicat din umeri. Marți, această criză poate fi (...)
Dan Barna, propunerea USR pentru funcția de ministru de Externe, a declarat luni, pentru B1 TV, (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY