ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 27 octombrie 2021

 
 

B1 Tv [13/10/2021]

 
Dacian Cioloș, pus la zid de PNL: „Trebuia să aibă răspunsul la următoarea întrebare…”. Afirmațiile președintelui USR care l-au deranjat pe Florin Cîțu (VIDEO)
     
Dacian Cioloș, pus la zid de PNL: „Trebuia să aibă răspunsul la următoarea întrebare…”. Afirmațiile președintelui USR care l-au deranjat pe Florin Cîțu (VIDEO)

Continuă scandalul pe scena politică din România. Întâlnirea dintre Dacian Cioloș, Florin Cîțu și Kelemen Hunor nu a avut succes pentru USR, iar miercuri seara, propunerea de premier a lui Klaus Iohannis a primit noi reproșuri din partea național-liberalilor. PNL încă poartă pică celor de la USR, pentru că a votat moțiunea de cenzură anti-Cîțu. Senatoarea Alina Gorghiu susține faptul că Dacian Cioloș trebuia să ofere niște explicații astăzi, în cadrul întâlnirii cu premierul demis. „E firesc ca discuțiile purtate astăzi să nu fi produs vreun rezultat imediat, pentru că s-au purtat cu reținere, pentru că da, există o lipsă pregnantă de încredere între cele trei partide, justificată din punctul de vedere a liberalilor. Când a ajuns astăzi la întâlnire, domnul Cioloș trebuia să aibă răspunsul la întrebarea ‘de ce consideră astăzi PNL-ul un foarte bun partener, iar în urmă cu o săptămână eram nefrecventabili, acel partid care trebuia dat jos de la guvernare?'”, a declarat Gorghiu, pentru B1 tv. Alina Gorghiu (PNL): „Dacian Cioloș ne-a spus în felul următor…” Astăzi, Dacian Cioloș a avut un discurs mai degrabă belicos, ceea ce i-a deranjat pe național-liberali, potrivit Alinei Gorghiu. „Ca atare, astăzi ați fost martorii unui dialog instituțional între partidele care au format până de curând coaliția aflată la guvernare. Cred că era important să auzim ce vrea să ne spună domnul Dacian Cioloș. El ne-a spus în felul următor: ‘Am avut un vot record la o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu’ (…)  Vineri vom lua decizia dacă vom susține un guvern cu Dacian Cioloș premier sau nu. Va fi o decizie rațională, pragmatică, ce va ține cont de următorul lucru: ne dorim un guvern stabil, care să aibă puteri depline, dar care să fie capabil să guverneze, nu mai vrem experimente care să fie făcute cu parteneri care nu sunt de nădejde”, a mai transmis Alina (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Statul Islamic ar putea ataca SUA în 6 luni
Statul Islamic ar putea ataca SUA în 6 luni
SUA este avertizată cu privire la un posibil atac al Statului Islamic din Afganistan. (...)
Dan Negru, anunț de ultimă oră! Ce ne așteaptă la sfârșitul anului 2021
Dan Negru, anunț de ultimă oră! Ce ne așteaptă la sfârșitul anului 2021
Dan Negru a făcut un anunț neașteptat. Prezentatorul TV știe ce o să facă românii la sfârșitul (...)
Semestrul I, până pe 14 ianuarie 2022. Sorin Cîmpeanu: Vacanța suplimentară de acum se recuperează în ianuarie. Elevii (...)
Semestrul I, până pe 14 ianuarie 2022. Sorin Cîmpeanu: Vacanța suplimentară de acum se recuperează în ianuarie. Elevii din gimnaziu și liceu vin pe 3; cei din primar și grădiniță vin pe (...)
Ministerul Educației îmbrățișează propunerea Consiliului Național al Elevilor de a transforma cele (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY