ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 17 octombrie 2021

 
 

B1 Tv [13/10/2021]

 
Cine este cu adevărat Anastasia, frumoasa de 19 ani, pe care Smiley a numit-o „Fetița cu chibrituri” la SuperStar (Pro TV)
     
Cine este cu adevărat Anastasia, frumoasa de 19 ani, pe care Smiley a numit-o „Fetița cu chibrituri” la SuperStar (Pro TV)

Anastasia Kylchik i-a cucerit pe cei patru membri ai juriului de la SuperStar, emisiunea de la Pro tv, iar Smiley a asemănat-o cu „Fetița cu chibrituri”. Cu „Da” pe linie, tânăra a primit șansa de a merge mai departe în concurs și a izbucnit în lacrimi de emoție pentru că pur și simplu nu îi venea să creadă. Cine este cu adevărat Anastasia, frumoasa de 19 ani care i-a cucerit pe jurații de la SuperStar Originară dintr-un sat de lângă Ismail, Ucraina, Anastasia Kylchik a ales să studieze canto la Facultatea de Arte din Galați, potrivit viata-libera.ro. Drumul de acasă durează doar trei ore, însă chiar și așa este riscant pentru că este nevoită să facă autostopul. Viața la cămin nu este nici ea prea ușoară. „Este greu! Mă ajută părinţii. Student sărac, aşa se spune când vin ucrainenii la studii. Au fost şi zile în care nu am avut ce mânca. Visul meu este să termin facultatea şi să mă ocup de muzică. Vreau să am muzica mea, să aibă oamenii piele de găină când mă ascultă, nu doar pentru voce, ci şi pentru versurile despre iubire. Nu-mi vine a crede că sunt aici! Dacă eu am ajuns dintr-un sat mititel din Ucraina până aici la SuperStar! Îmi este frică să nu pierd şansa asta”, a spus tânăra înainte de a urca pe scena SuperStar. Smiley: „Mă uitam la ea și m-am dus cu gândul la Fetița cu chibrituri” Anastasia i-a impresionat pe jurați, iar aceștia s-au întrecut în complimente. „Mă uitam la ea şi m-am dus cu gândul la Fetiţa cu chibrituri. E o poveste foarte tristă despre o fetiţă care de încălzea pe străzi cu chibrituri. Până când a rămas fără chibrituri şi a murit de frig. Mă uitam la tine şi mă gândeam: extraordinar, parcă ar fi Fetiţa cu chibrituri, dacă supravieţuia. Îmi place că se potriveşte foarte mult vocea ta cu felul în care arăţi”, a spus Smiley. Raluka a fost și ea cucerită de Anastasia. „Ai niște inflexiuni în voce pe care eu nu le-am (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Judo: Alexandru Raicu a câștigat medalia de bronz la turneul de Grand Slam de la Paris
Judo: Alexandru Raicu a câștigat medalia de bronz la turneul de Grand Slam de la Paris
Alexandru Raicu a cucerit medalia de bronz la categoria 73 de kilograme, sâmbătă, în cadrul (...)
Mai multe persoane s-au adunat în fața Spitalului Județean Satu Mare pentru a cere explicații despre moartea unei (...)
Mai multe persoane s-au adunat în fața Spitalului Județean Satu Mare pentru a cere explicații despre moartea unei tinere gravide. Medicii spun că starea femeii s-a deteriorat (...)
O tânără în vârstă de 20 de ani a decedat în secția ATI a Spitalului Județean Satu Mare, iar familia (...)
Marius Șumudică a revenit cu victorie în Turcia și a făcut spectacol la conferința de presă, dar e atacat de un fost (...)
Marius Șumudică a revenit cu victorie în Turcia și a făcut spectacol la conferința de presă, dar e atacat de un fost translator: „Ne insultă țara pe la spate”
Yeni Malatyaspor a câștigat primul meci oficial cu Marius Șumudică la cârmă, sâmbătă seară, 2-0 la (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY