ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 26 octombrie 2021

 
 

Radio Crazy [13/10/2021]

 
Boby și Daniela Gyorfi lansează “Pe perna mea”
     
Boby și Daniela Gyorfi lansează “Pe perna mea”

Boby și Daniela Gyorfi au o super colaborare pe care o fructifică de câte ori se întâlnesc. Cei doi artiști sunt prieteni de mult timp și au pus la cale multe lucruri frumoase. Boby și Daniela Gyorfi lansează azi un videoclip nou-nouț la piesa “Pe perna mea”, alături de Balkanika Records. “Nu suntem la prima colaborare muzicală. Eu și Daniela Gyorfi suntem înainte de toate prieteni și dacă suntem prieteni toate merg ca unse! Colaborăm foarte bine împreună și nu ne oprim aici. Azi lansăm “Pe perna mea” dar o să facem și un album împreună, cu piese noi, videoclipuri și tot ce trebuie”, ne-a asigurat Boby. Daniela Gyorfi este la fel de încântată de noua piesă pe care o lansează cu Boby, chiar la o zi după ce a împlinit o frumoasă vârstă! “Noi am mai colaborat și Boby s-a gândit să facem un proiect împreună, două clipuri, melodii noi și chiar, un album în curând, cu un gen de muzică care ne reprezintă, modernă și cu toate ingredientele. Colaborăm frumos împreună, credem foarte mult în proiectul ăsta și abia așteptăm să vedeți tot ce pregătim pentru voi!”, a completat și binecunoscuta artistă. Așa că nu rămâne decât să fiți cu ochii pe Boby, Daniela Gyorfi și Balkanika Records. Păreri? Boby și Daniela Gyorfi lansează “Pe perna mea” appeared first on Radio Crazy.

cititi articolul complet în Radio Crazy


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Radio Crazy +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY