ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 18 octombrie 2021

 
 

Radio Crazy [13/10/2021]

 
THE WANTED lanseaza single-ul “Rule The World”
     
THE WANTED lanseaza single-ul “Rule The World”

The Wanted revine cu primul single nou din ultimii sapte ani – “Rule The World”. Single-ul foarte așteptat are sunetul unui hit clasic The Wanted, adus la zi pentru 2021. Scrisă de Max din trupă, împreună cu Ari Leff și Michael Pollock, “Rule The World” este o piesă exaltantă și euforică, cu energie pentru ringul de dans. The Wanted a anunțat recent că sunt din nou împreună, după o pauză de șapte ani și ca vor lansa albumul lor cu cele mai mari hituri „Most Wanted– The Greatest Hits” pe 12 noiembrie. De asemenea, The Wanted va participa la un turneu special de 12 concerte, in Marea Britanie, în martie 2022. Tom, Max, Siva, Nathan și Jay au încântat recent fanii cântând împreună pentru prima dată în șapte ani la concertul caritabil pentru “Stand Up To Cancer” – „Inside My Head” la Royal Albert Hall. Spectacolul a avut un succes imens, cu artiști precum Ed Sheeran, KSI, Liam Payne, McFly, Sigrid și Becky Hill, strângând bani pentru Stand Up To Cancer și National Brain Appeal. ‘Most Wanted-The Greatest Hits’ este o colecție a tuturor hiturilor uriașe de la The Wanted. Catalogul conține capodopere pop, printre care se numără single-urile „All Time Low” și „Glad You Came”, single-ul din 2010, „Gold Forever”, piesa tematică din filmul din 2012 „Ice Age: Continental Drift”, „Chasing Sun”. Colecția include și hiturile „Lightning”, „Lose my Mind”, „We Own The Night”, „Walks Like Rihanna”, „I Found You”, „Warzone”, „Show Me Love” și favorita fanilor „Could This Be Love”. Trupa The Wanted a discutat mai întâi despre reunire la începutul anului 2020, pentru a sărbători 10 ani, dar pandemia globală a împiedicat procesul. Apoi a venit vestea devastatoare și șocantă că unul dintre băieți, Tom Parker, a fost diagnosticat cu o tumoare pe creier. Tom, în maniera sa caracteristică, a decis să transforme o tragedie personală în ceva mai pozitiv și și-a propus să (...)

cititi articolul complet în Radio Crazy


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Radio Crazy +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY