ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 27 octombrie 2021

 
 

Observator [13/10/2021]

 
Vouchere de vaccinare. Cine primește tichetele și ce condiții trebuie îndeplinite
     
Vouchere de vaccinare. Cine primește tichetele și ce condiții trebuie îndeplinite

Te vaccinezi şi câştigi! De astăzi, toţi cei care se vaccinează cu schemă completă sau sunt deja imunizaţi de la începutul lunii trecute, primesc tichete de masă în valoare de 100 de lei. 15.000 de vouchere au ajuns încă de ieri în Bucureşti iar alte tichete sunt pe drum spre alte 20 de judeţe. Măsura a (...)

cititi articolul complet în Observator


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Doi îndrăgostiţi, forţaţi de părinţi să se despartă din cauza culorii pielii, reuniţi după 39 de ani: „Nu am iubit niciodată (...)
Doi îndrăgostiţi, forţaţi de părinţi să se despartă din cauza culorii pielii, reuniţi după 39 de ani: „Nu am iubit niciodată pe nimeni așa"
Un cuplu forţat să se despartă în adolescenţă din cauza familiilor care nu i-au lăsat să fie împreună (...)
O fată a rămas însărcinată la 11 ani, după ce a fost violată de bunicul vitreg. Familia ei refuză să o lase să avorteze, (...)
O fată a rămas însărcinată la 11 ani, după ce a fost violată de bunicul vitreg. Familia ei refuză să o lase să avorteze, în Bolivia
O poveste halucinantă petrecută în Bolivia o are ca protagonistă pe o fată de 11 ani. Tânăra a rămas (...)
Raed Arafat afirmă că legea privind accesul angajaţilor din sistemul public la locul de muncă ar putea fi adoptată în (...)
Raed Arafat afirmă că legea privind accesul angajaţilor din sistemul public la locul de muncă ar putea fi adoptată în două-trei săptămâni
Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, afirmă că, din cunoştinţele pe care (...)
[Toate articolele din: Observator +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY