ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 16 octombrie 2021

 
 

HotNews [13/10/2021]

 
OMS prezintă noua sa echipă de specialiști pentru a depista din timp noi agenți patogeni / "SARS- CoV-2 nu va fi ultimul"
     
OMS prezintă noua sa echipă de specialiști pentru a depista din timp noi agenți patogeni / "SARS- CoV-2 nu va fi ultimul"

OMS a dezvăluit miercuri echipa de oameni de știință responsabili cu studierea noilor agenți patogeni și prevenirea viitoarelor pandemii, o sarcină grea care urmează să fie efectuată sub umbra grea a investigației privind originile Covid-19, care este călcată în picioare, potrivit AFP.

cititi articolul complet în HotNews


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: HotNews +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY