ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 26 octombrie 2021

 
 

Gândul [13/10/2021]

 
Avertismentul medicului Mihai Craiu, după numărul mare de infectări: „Este deja târziu, pentru alte câteva mii de persoane”
     
Avertismentul medicului Mihai Craiu, după numărul mare de infectări: „Este deja târziu, pentru alte câteva mii de persoane”

Medicul pediatru Mihai Craiu a transmis un avertisment dur, pe pagina de Facebook „Spitalul Virtual pentru Copii”, după o nouă zi cu multe infectări cu noul coronavirus. „Este deja târziu pentru orice măsură, pentru alte […]

cititi articolul complet în Gândul


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Gândul +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY