ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 27 octombrie 2021

 
 

B1 Tv [13/10/2021]

 
Cu sau fără PNL și UDMR, USR vrea să guverneze. Dacian Cioloș: „Acestea sunt opțiunile” (VIDEO)
     
Cu sau fără PNL și UDMR, USR vrea să guverneze. Dacian Cioloș: „Acestea sunt opțiunile” (VIDEO)

Dacian Cioloș a oferit noi declarații despre formarea unui noi guvern, în urma discuțiilor purtate cu Florin Cîțu și Kelemen Hunor, liderii PNL și UDMR. Nu s-a ajuns la o concluzie, discuțiile vor fi reluate vineri. „Domnul Cîțu nu mi-a spus că nu mai discutăm. (…) Acum vorbim despre ce-și asumă fiecare partid, România are nevoie de un guvern în următoarele zile, care să vină cu niște reforme durabile și clar asumate pe pandemie, nu de comentariile și de sentimentele și emoțiile unuia sau altuia. (…) Noi nu am pornit de la calcule și supoziții (n.r. – calcule politice), ci de la o nevoie, o necesitate. Asta înseamnă responsabilitate politică și ne-o asumăm”, a declarat Dacian Cioloș, într-o conferință de presă. Dacian Cioloș, gata să-și asume guvernarea, cu sau fără PNL și UDMR În cadrul întâlnirii cu Florin Cîțu și Kelemen Hunor, Dacian Cioloș a propus inclusiv opțiunea unui guvern minoritar USR, susținut de PNL și UDMR. „Acestea sunt opțiunile pe care le vor discuta în conducerea partidului. Prima, prioritatea, rămâne refacerea coaliției. Cel mai important este să oferim un guvern care să ofere conducerea României”, a mai transmis liderul USR.

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Statul Islamic ar putea ataca SUA în 6 luni
Statul Islamic ar putea ataca SUA în 6 luni
SUA este avertizată cu privire la un posibil atac al Statului Islamic din Afganistan. (...)
Dan Negru, anunț de ultimă oră! Ce ne așteaptă la sfârșitul anului 2021
Dan Negru, anunț de ultimă oră! Ce ne așteaptă la sfârșitul anului 2021
Dan Negru a făcut un anunț neașteptat. Prezentatorul TV știe ce o să facă românii la sfârșitul (...)
Semestrul I, până pe 14 ianuarie 2022. Sorin Cîmpeanu: Vacanța suplimentară de acum se recuperează în ianuarie. Elevii (...)
Semestrul I, până pe 14 ianuarie 2022. Sorin Cîmpeanu: Vacanța suplimentară de acum se recuperează în ianuarie. Elevii din gimnaziu și liceu vin pe 3; cei din primar și grădiniță vin pe (...)
Ministerul Educației îmbrățișează propunerea Consiliului Național al Elevilor de a transforma cele (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY